Arama sonuçları: *

• Users: jombo
  • Order by date
  1. J

Sogutma: AMD Ryzen 9 5950X On Altı Çekirdek 3.40 GHz İşlemci

hocam alıcağı sistem 510w civarı harcıyor şimdilik 650w yeticektir ama ilerisi için psu : https://pcpartpicker.com/product/4ZRwrH/corsair-rm850e-2023-850-w-80-gold-certified-fully-modular-atx-power-supply-cp-9020263-na kesinlikle bunu öneririm yabancı site atalım arkadaş bulurken zorlanmasın :D
  2. J

Öneri İşlemci önerisi Am5.

:D konu dışı konuşmak yasak normal dio diyip konuyu kapatayım arkadaşa ayıp olmasın.
  3. J

bende öyle düşünüyorum ileririsinde ekran kartı değiştirirse o psu kesinlikle yetmez.
  4. J

Topladığım pc iyi mi değiştir dediğiniz parçalar var mı?

https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-arctic-liquid-freezer-iii-360-acfre00136a-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,603868453.html buyurun hocam pcnize uzun ömürler dilerim. :peepokalp:
  5. J

RT 7900XTX VS 4070 SUPER Tİ

arada kalmanıza bile gerek yok rx7900xtx alın geçin eğer dediğiniz gibi oyun amaçlı olucaksa 7900xtx 4070 ti süperi tokatlıyor.
  6. J

hocam linkini atabilirmisin bakıp garanti vereyim. 1740414474 zor değil hocam yapabilirsiniz.
  7. J

KONO DIO DAAA tabii ki vampir
  8. J

hocam sığacaktır size küçük bir not geçeyim alıcağınız ana kartın 9950x i desteklemesi için ana kartınıza bios güncellemesi yapmanız gerekiyor ana kartlar size düz geldiklerine eski sürümünde geliyor güncelleyerek sorunsuz kullanabilirsiniz bios nasıl güncellenir : 1740414320 sisteminizdeki...
  9. J

bütçe 20k olduğundan dolayı https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-amd-ryzen-7-7800x3d-sekiz-cekirdek-4-2-ghz-fiyati,334009206.html onun harici : 7500f yeterli olucaktır. 1740414170 bir dio sever olarak imzanızı sevdim arkadaşın önerdiği gibi 7500f alıp geçebilirsiniz yada bütçeniz bol olduğu...
  10. J

510 w tutuyor 650w çok rahat besler hocam fakat ilerde ekran kartınızı güncellemek isterseniz https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-corsair-rm850e-cp-9020249-eu-850-w-fiyati,462029432.html şunuda buraya bırakayım bir yere not alın. 1740414060 psu lar çok büyük değil sığar.
  11. J

hocam ekran kartınız neydi ? eğer çok tdp değeri yoksa kurtarabilir.
  12. J

rica ederim hocam pcnize çok çok uzun ömürler dilerim hocam bu arada emin olmak için bir güç testi yaptım sisteminiz ucu ucuna kurtarıyor bence güçlü bir 750w a geçin isterseniz onuda önerebilirim. 1740413685 pek problem çıkarmaz dediğiniz gibi de ben öyle şeylere bulaşmasını pek önermedim ve...
  13. J

44k ya 5070 ti kaçmaz ki öyle dandik marka da değil inno3d normalde bende amd önerirdim fakat bu fiyata bu kart kaçmaz.
  14. J

hocam max 1.5 sene de bir değiştirmenizi öneririm önerdiğim termal macun kaliteli olduğundan daha da uzun sürebilir işlemciniz anormal sıcaklıklara çıkmaya başladığı zaman değiştirebilirsiniz ama zaman vermem gerekirse 1.5 yılı geçmesin.
  15. J

hocam çok çok özür dilerim gecenin sersemliği ile amd demişim hahhahaha nvidia demek istemiştim tekrardan özür dilerim :D sorumu tekrarlıyım evet kesinlikle nvidia yapay zeka olarak en üste fakat yazılım konusunda üste tutan şey nedir ?
  16. J

ne özürü hocam hiç sorun değil :D , hocam ssdnizi takıp devam edebilirsiniz windows kurulmuşsa ve evet biostan ramlere çok ufak bir ayar çekiceksiniz youtube de pchocasının pc aldığımda ilk ne yapmalıyım diye bir videosu var onu öneririm detaylı anlatıyor ve evet hocam attığım sıvı soğutma bu...
  17. J

30k Sistem Yükseltme Tavsiyesi

hocam 2 markayıda severim bildiğim kadarıyla gskill sadece ram üretiyor bu yüzden tecrübeleri daha iyidir diye düşünerek gskill önerebilme ihtimalim vardı fakat XPG nin cl30 olması da iyi geliyor xpg almanız performans açısından daha iyi olur xpg öneririm
  18. J

hocam öncelikle ilk 3 parçayı doğru almışsınız. overclock yapmak zorunda değilsiniz hiç sorun değil. termal macun da önereyim size hemen kendi kullandığım kaliteli bir macundur...
  19. J

hocam size bir sorum olucak amdnin yapay zeka olarak daha iyi olduğunu herkes biliyordur peki nvidia kartları yazılım konusunda amd den üstün kılan şey nedir tamamen meraktan soruyorum.
  20. J

buyurun hocam 1740355646 bazı oyunlarda biraz daha düşük kalabilir bunun sebebi amd nin o oyunlara o sıralar entegre edilmemiş olmaşı video 1 yıl önce RT si açık olan oyunlar hariç 7900xt daha güçlü. ( entegre edilmemiş derken oyunlar genel olarak rtx karltar üzerine çıkarılıyordu ve dlss...
Top Bottom