Neler Yeni

30k Sistem Yükseltme Tavsiyesi

borkburak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Burak Börk
Bütçe
30000
Arkadaşlar merhaba sistemimi ddr5 güncelleme kararı aldım. 30k bütçe için anakart, ram, ekran kartı ve işlemci tavsiyesi verebilir misiniz? Kasa, psu ve ssd elimde bulunuyor ve güncel sistem için uygunlar. Yardımınızı bekliyorum.

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
efe araci
https://www.akakce.com/anakart/en-u...isi-masaustu-islemciler-fiyati,252040378.html ana kart olarak bunu öneririm
onun harici 7500f ve sapphire pulse rx7700xt öneririm.
ram olarak ta bu kendi sistemim de kullanıyorum : https://www.sin erji.gen.tr/patriot-32gb-2x16-viper-venom-expo-6000mhz-cl30-ddr5-ram-pvv516g60c30x2-p-54200?utm_campaign=akakce&v=1.1.3 (boşluğu silin)
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam 20k gibi bir bütçeyi ekran kartına ayırabilirseniz rx7800xt 16gb var sapphire pulse modelli kendim kullanıyorum iyidir onuda tavsiye ederim.

borkburak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Burak Börk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim yardımlarınız için ancak ram konusunda biraz kararsız kaldım. Çok muallak yorumlar var. Onun yerine bu ramlerden hangisini tavsiye edersiniz?

Anakart seçimi olarak Msi B650M Gaming Plus siparişi verdim. Üstte attığım ramlerden sadece 1. ve 4. Olanları sitesinde desteklediği gözüküyor. Diğer tankerin uyumsuz olduğu anlamına mı geliyor?

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
efe araci
Teşekkür ederim yardımlarınız için ancak ram konusunda biraz kararsız kaldım. Çok muallak yorumlar var. Onun yerine bu ramlerden hangisini tavsiye edersiniz?

Anakart seçimi olarak Msi B650M Gaming Plus siparişi verdim. Üstte attığım ramlerden sadece 1. ve 4. Olanları sitesinde desteklediği gözüküyor. Diğer tankerin uyumsuz olduğu anlamına mı geliyor?
hocam 2 markayıda severim bildiğim kadarıyla gskill sadece ram üretiyor bu yüzden tecrübeleri daha iyidir diye düşünerek gskill önerebilme ihtimalim vardı fakat XPG nin cl30 olması da iyi geliyor xpg almanız performans açısından daha iyi olur xpg öneririm

Top Bottom