Arama sonuçları: *

1. A

Max 3500 tl bütçe kulaklık

Merhaba arctis 1 kullanmış biri olarak ped olmasını mikrofonun kalitesi iyi olmasını sesimin karşıya net gitmesini istiyorum arctis 1 yeni aldığım sistemde problem yaşattı sesim karşıya kötü gidiyordu büyük ihtimal kulaklıktan dolayı olduğunu düşünüyorum önerdiğiniz kulaklıklar var mı bu fiyat...
  2. A

İtopya yıl sonu kampanyası

onun ben de farkındayım şuan sistem arayışındayım zaten ama donanım arşivinin sistem çıkarmasını bekliyorum
  3. A

İtopya yıl sonu kampanyası

kanka biraz daha bekleseydin keşke ben de almayı düşünüyorum zaten bu fiyata bu sistem normalde oluyor
  4. A

HDMI İLE 165 HZ ALABİLİR MİYİM?

kanka her türlü 144 hz alıyorsun laptop olunca maalesef
  5. A

Yeni alınan sistemde hangi testler yapılmalı?

hocam furmark bu siteden https://geeks3d.com/furmark/ benchmark bu siteden https://www.userbenchmark.com/
  6. A

Diğer programlarda mikrofon çalışıyor fakat cs2de çalışmıyor

driver baya eski bundan kaynaklı olabileceğini düşünüyorum nasıl bulabilirim en son sürücüyü discordda vs diğer yerlerde çalışırken cs2de sesim gitmiyor
  7. A

Ryzen 5 5600 Soğutucu önerisi

bazı firmalar çok özen göstermiyor maalesef termal macuna
  8. A

HDMI İLE 165 HZ ALABİLİR MİYİM?

hocam yakın zamanda 165 hz monitör aldım laptopa bağlıyorum maalesef 144 hz alabiliyoruz hdmi ile display port laptoplarda yok dönüştürücü vs alma hdmi olarak 144 hz kullan bir sorun yaşamazsın
  9. A

bu ram alınır mı?

https://www.amazon.com.tr/Kingston-2x16GB-6000MT-Masa%C3%BCst%C3%BC-Bellek/dp/B0BD5TF3T3/ref=sr_1_5?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&keywords=kingston%2B32%2Bram&s=computers&sr=1-5&th=1 bütçen varsa bunu da önerebilirim attığın ramler gayet güzel
  10. A

Yeni alınan sistemde hangi testler yapılmalı?

hocam bios ayarlarına dikkat et öncelikle driverlarını kontrol et eğer monitör de aldıysan ölü piksel testini yap bir de furmark ve benchmark testlerini yap bu video da yardımcı olabilir sana 1701858804 bu videoda her şey var bir de attığım videoya bak
  11. A

hocam yaz ayları değil sonuçta bence fazla
  12. A

80+ 550W PSU yeterli mi

hocam minimum 650w öneririm
  13. A

SAKIN KAÇIRMA DEDİĞİNİZ SİSTEM VAR MI ?

kanka ben de bekliyom illa olur sabret şuan almanın bir anlamı yok bu ay gelir indirimli sistemler
  14. A

öyleyse doğrudur hocam haklısınız
  15. A

hocam önce bi termal macun değişikliği yapın teste baktığınızda tekrar aynı derecelere ulaşıyorsanız soğutucu almanızı öneririm
  16. A

hocam bu dereceler fazla değil mi termal macun değiştirdiniz mi ?
  17. A

tek ram takınca açılıyor çift ram takınca mavi ekran atıyor

tamamdır hocam sağolun
  18. A

tek ram takınca açılıyor çift ram takınca mavi ekran atıyor

hocam yeni değil bilgisayar 2 sene oldu alalı bu sene yapmaya başlamış garanti dışı olmaz mı bu
Top Bottom