Sasuke
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 209
Ryzen 5 5600 işlemcide stok fanla bu derecelere ulaşmak normal değil mihocam bu dereceler fazla değil mi termal macun değiştirdiniz mi ?
Ryzen 5 5600 işlemcide stok fanla bu derecelere ulaşmak normal değil mihocam bu dereceler fazla değil mi termal macun değiştirdiniz mi ?
hocam yaz ayları değil sonuçta bence fazlaRyzen 5 5600 işlemcide stok fanla bu derecelere ulaşmak normal değil mi
O da doğru bide sonradan okudum da alalı 9-10 ay geçmiş üzerindenhocam yaz ayları değil sonuçta bence fazla
bazı firmalar çok özen göstermiyor maalesef termal macunaO da doğru bide sonradan okudum da alalı 9-10 ay geçmiş üzerinden
hocam bu dereceler ne böyle patlarsınız termal macun merdiven altı olabilir birde bu gibi oyunlar oynuyorsanız stok fan önermemAnakartım Gigabyte A520M-H
İşlemcim ryzen 5 5600
İşlemcim assassin Creed valhalla rdr 2 GTA gibi oyunları 92 C görüyor stok soğutucu ile olabildiğince ucuz işlemci soğutucu önerebilir misiniz?
Bu gözüme ucuz gözüktü sizce nasıldır?
B450m s2h v2 anakarta uyumlu mudur?ag400 , 214xt
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Güzeldir alabilirsin bunu
Uygun , şu an bunlardan birini almak daha mantıklı king biraz daha performanslıB450m s2h v2 anakarta uyumlu mudur?