Neler Yeni

bu ram alınır mı?

heKKin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Enes Keskin

bu ramler alınır mı daha önce alan ya da bilgisi olan var mı?​

LefkaSM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Ali
Kurallara aykırı konu başlığı knk bu yerine ürün ismi girilmeli hangi ürün nerden anlıyalım

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,978
İsim
Selim

bu ramler alınır mı daha önce alan ya da bilgisi olan var mı?​

6000mhz olanı yeni aldım bu fiyata çok iyi ramler 👍 4 5k ya Corsair ya da diğer ramlari almak yerine bunu almanız daha iyi olur çünkü o fiyat farkına değecek bir performans ya da başka bir şey yok. Çok zenginim fantazi yapıyorum diyorsanız Royal ya da z5 filan bakılabilir ama f/p sisteme kesinlikle bu ramleri öneriyorum.

heKKin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Enes Keskin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
expo desteği var mı amd işlemci kullanıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

6000mhz olanı yeni aldım bu fiyata çok iyi ramler 👍 4 5k ya Corsair ya da diğer ramlari almak yerine bunu almanız daha iyi olur çünkü o fiyat farkına değecek bir performans ya da başka bir şey yok. Çok zenginim fantazi yapıyorum diyorsanız Royal ya da z5 filan bakılabilir ama f/p sisteme kesinlikle bu ramleri öneriyorum.
.

LUClFER

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mert RTJ
Ben geçen aylarda alıp çok kısa bir süre idare etmek için kullanmıştım. Sonrasında görsel tercihim için Vengeance RGB Pro aldım. Her ne kadar bilinmeyen bir marka gibi gözükseler de ısı değerleri ve performansı çok iyidi hiç şüphen olmasın.

edit: AMD kullanıyorum, EXPO desteği vardı diye hatırlıyorum fakat %100 emin değilim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,389
Üyeler
168,620
Son üye
freezy3536
Top Bottom