bu ram alınır mı?

heKKin

80+
Reaksiyon skoru
55

bu ramler alınır mı daha önce alan ya da bilgisi olan var mı?​

Kurallara aykırı konu başlığı knk bu yerine ürün ismi girilmeli hangi ürün nerden anlıyalım

bu ramler alınır mı daha önce alan ya da bilgisi olan var mı?​

6000mhz olanı yeni aldım bu fiyata çok iyi ramler 👍 4 5k ya Corsair ya da diğer ramlari almak yerine bunu almanız daha iyi olur çünkü o fiyat farkına değecek bir performans ya da başka bir şey yok. Çok zenginim fantazi yapıyorum diyorsanız Royal ya da z5 filan bakılabilir ama f/p sisteme kesinlikle bu ramleri öneriyorum.

expo desteği var mı amd işlemci kullanıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

6000mhz olanı yeni aldım bu fiyata çok iyi ramler 👍 4 5k ya Corsair ya da diğer ramlari almak yerine bunu almanız daha iyi olur çünkü o fiyat farkına değecek bir performans ya da başka bir şey yok. Çok zenginim fantazi yapıyorum diyorsanız Royal ya da z5 filan bakılabilir ama f/p sisteme kesinlikle bu ramleri öneriyorum.
.

Ben geçen aylarda alıp çok kısa bir süre idare etmek için kullanmıştım. Sonrasında görsel tercihim için Vengeance RGB Pro aldım. Her ne kadar bilinmeyen bir marka gibi gözükseler de ısı değerleri ve performansı çok iyidi hiç şüphen olmasın.

edit: AMD kullanıyorum, EXPO desteği vardı diye hatırlıyorum fakat %100 emin değilim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,528
Üyeler
185,757
Son üye
OzcanBey
Geri