Arama sonuçları: *

1. catsped

🔥İndirim Asus Prime RTX 5070 12 GB OC 29.998 TL

750 Euro'dan satılıyor olması iyi ama yine de pahalı keşke daha ucuza bulunabilse. 4090'a 100k verenler ağlıyor.
  2. catsped

🔥İndirim 12 paket first İnfinity 140 tl

Bu mondelez shop milkaları da yarı fiyatına satıyodu nası yapıyo anlamıyom
  3. catsped

Kargoyu Ucuza Getirmek

60 liraya yollarsın https://bireysel.mngkargo.com.tr/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber veya dolap hesabı açıp 20 liraya satışa koycan 40 lira da kargo parası yine 60 lira
  4. catsped

Çözüldü✓ Ryzen5 7500F, Rtx 3060 Darboğaz?

İmkansız
  5. catsped

Thermalight Pearless Assasins 120 SE Alınır mı?

alınır niye alınmasın piyasadaki en iyi fp sogutucu
  6. catsped

4060 sistemim arkadaşımın 6600 sisteminden daha düşük FPS alıyor

Bilgisayar ayarların yüzündendir normalde aynı FPS'i almanız lazım aşağı yukarı veya işlemci soğutucuyla alakalıdır
  7. catsped

Taksitli 0 Telefon almak mümkün mü ?

Açıkçası bütçen dahilinde bir ürün seçmeni tavsiye ederim alınacak bir telefon değil fiyatı ve özellikleri göz önüne alındığında. Neredeyse yeni çıkmış denilebilecek S24 FE bile 10 bin lira daha ucuz olmasına rağmen daha iyi bir telefon.
  8. catsped

Sistem önerisi 25k - ilerideki yeni sistemleri beklemelimiyim?

Fırsat sistem bekle şu sistemin normal fiyatı 19 bin liraydı 3 ay önce
  9. catsped

DEFACTO %40-50'ye varan indirim ve 200 TL kupon

Piyasa hakkında hiçbir fikriniz yok ve boş konuşuyorsunuz bunun dolarla veya bilimum herhangi bir etkenle alakası yok direnmek gibi bir durum da yok ortada. Üretimi 50 lirayı geçmeyen 1 adet kazağı 600 türk lirasından satıyorlar ve siz de bunu cahil cesaretiyle savunuyorsunuz. Yeni nesil satış...
  10. catsped

Samsung S25 alınır mı?

Bir adet fotoğraf yaklaşık 40 ila 50 mb boyutunda olacağını düşünürsek 128 GB almak mantıksız olur. Uygulamalar aşağı yukarı 50 GB tutar zaten. S24 FE almayı değerlendirebilirsin veya illa S25 alacaksan bilgisayara depolama yapabileceğin sağlığı hemen düşmeyecek kadar kaliteli bir SSD daha alman...
  11. catsped

🔥İndirim LEGO200 kodu 200/300 kupon (buldozer 249 Tl'ye geliyor)

Geçerli olduğu ürünler bunlar meraklısı kullanır benim alasım yok bi şey https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/lego-oyun-setlerinde-mart-ayina-ozel-firsatlar?siralama=artanfiyat
  12. catsped

Haşlanmış yumurtadan puding tarifi

Bu adamın yaptığı her şey yenir önyargıyla yaklaşmayın
  13. catsped

işte fahiş fiyat zammı yaptı tüm firmalar ortaklaşa ben böyle düşünüyorum indirim ayağına da normal fiyattan iteliyolar arada
  14. catsped

Ucuz falan değil o kazakların normal fiyatı 200-250 civarı falan adamlar 500 fiyat etiketiyle satıyor mağazalarda ben yılların defacto müşterisiyim son 3 yılda fiyatlar 4 katına çıktı
  15. catsped

Valorant Hesap Satışında Şüpheli Dolandırıcı

Bu tip insanların Allah belasını versin gerçekten ya
  16. catsped

1000 TL ye kulak üstü kulaklık

Havit alma ses kalitesi çok kötü diye şikayet edenler çok oldu forumda bıraktılar kullanmayı o derece biraz araştır istersen
  17. catsped

DeFacto uygulamasını indirirseniz akşamları 1500₺'ye 250₺ kupon veriyor, Nays ile ödeme yaparsanız 200 de o veriyor, ilk alışverişe de %10 indirim oluyor. Yine de siz Hepsiburada fiyatlarıyla karşılaştırarak alın.
  18. catsped

Elektrikli araç alınır mı? (MG ZS EV - 800-850.000₺ civarı)

Elektrikli önermem bataryaları sonradan baş ağrıtır firma bi çekilse elinde kalır araba
  19. catsped

SİZCE BU SIRT VE BEL KORSESİ İŞ YAPAR MI

yok çok önceden araştırmıştım gözle görülür bir faydası yok diye biliyorum dik duruş için pazarlama stratejisi
  20. catsped

1 milyon 100 bin TL ile ne yapılabilir

Altın al en garanti
Top Bottom