Çalışıyorsan Evkur gibi yerlerden elden taksit ile alabilirsinMerhaba iPhone 13 almak istiyorum. Taksitli bir şekilde alabileceğim bir yer var mı ? 3-12 ay arası taksitlerle?
Bitane a101 ekstra konusu açıldı oraya bak orda vardıMerhaba iPhone 13 almak istiyorum. Taksitli bir şekilde alabileceğim bir yer var mı ? 3-12 ay arası taksitlerle?
çalışmıyorum maalesef.Çalışıyorsan Evkur gibi yerlerden elden taksit ile alabilirsin
teşekkür ederim tam isteklerime uyuyor.Bitane a101 ekstra konusu açıldı oraya bak orda vardı
Zor biraz diğer yerlerde bu taksit olayı kaldırdılar ama bazı sitelerde kredi kartına hala taksit yapan oluyor bir incelemeni tavsiye edebilirimçalışmıyorum maalesef.
Gerçekten güzel konu bence işini görürçalışmıyorum maalesef.
Mesaj otomatik birleştirildi:
teşekkür ederim tam isteklerime uyuyor.
Hahahaha güzel olurdu aslında .Güvenilir birileri ile şu kadınların gün olayını yaparsanız alabilirsiniz. İlk ödemeyi siz alın, sonraki aylarda da taksit taksit diğerlerine ödersiniz.
Appledan şaşmam hocam. S24FE alsam bile taksitle alacağım mecbur.. Ülke şartları böyle maalesef taksitsiz hiçbir şey alamıyorsun.Açıkçası bütçen dahilinde bir ürün seçmeni tavsiye ederim alınacak bir telefon değil fiyatı ve özellikleri göz önüne alındığında. Neredeyse yeni çıkmış denilebilecek S24 FE bile 10 bin lira daha ucuz olmasına rağmen daha iyi bir telefon.
s24 almanızı tavsiye ederim apple cidden türkiye de alınacak gibi değil evkur gibi siteler taksit yapıyor bakabilirsiniz.Hahahaha güzel olurdu aslında .
Mesaj otomatik birleştirildi:
Appledan şaşmam hocam. S24FE alsam bile taksitle alacağım mecbur.. Ülke şartları böyle maalesef taksitsiz hiçbir şey alamıyorsun.