Neler Yeni

Kargoyu Ucuza Getirmek

Mrc0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Mrc0
Şu boyutlarda ki bir ürünü en az maliyetle nasıl kargotabilirim? En ucuza gönderen kargo şirketi hakkında bilginiz var mı? Param güvende ile göndermek dışında başka ne yapabilirim? Lise öğrencileri indirimli kargo gönderebilir mi çünkü bir kaç defa okumuştum üniversite öğrencilerinin böyle bir imkanı vardı.

Ekler

• s-l1200.jpg
    s-l1200.jpg
    143.8 KB · Hit: 29

Mrc0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Mrc0
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Param güvendeyle göndermek en uygunu gibi duruyor.
16 yaşında ki lise öğrencisi çocuğun banka kartı olmadığı için bu seçenek olmuyor maalesef. Normal durumlarda her zaman param güvendenin bu yönünü kullanıyorum.

1905

80+ Silver
ptt en ucuzu diye biliyorum. gönderen öderse daha da ucuz oluyor.

Mrc0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Mrc0
ptt en ucuzu diye biliyorum. gönderen öderse daha da ucuz oluyor.
Alıcı ödemeli olursa daha pahalıya geliyor kargo yanii ilginçmiş. Bir de şu ana kadar 3-4 defa yurtiçi kargoyu kullanma deneyimim oldu. PTT kargoya bu anlamda güvene bilir miyim?

1905

80+ Silver
Alıcı ödemeli olursa daha pahalıya geliyor kargo yanii ilginçmiş. Bir de şu ana kadar 3-4 defa yurtiçi kargoyu kullanma deneyimim oldu. PTT kargoya bu anlamda güvene bilir miyim?
hocam yurtiçi de güzeldir ama ptt daha ucuz oluyor. güven konusunda bir şey diyemem hiç sorun yaşamadım ama sorun yaşayanda görmüşümdür. güzel paketlenirse sorun olmaz.

Mrc0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Mrc0
hocam yurtiçi de güzeldir ama ptt daha ucuz oluyor. güven konusunda bir şey diyemem hiç sorun yaşamadım ama sorun yaşayanda görmüşümdür. güzel paketlenirse sorun olmaz.
Hocam Ptt kargoda da Desi muhabbeti var mı? Onlar da ona göre bakıp fiyat mı belirleyecekler? Tahmini bir fiyat söyleyebilme imkanın var mı?

1905

80+ Silver
Hocam Ptt kargoda da Desi muhabbeti var mı? Onlar da ona göre bakıp fiyat mı belirleyecekler? Tahmini bir fiyat söyleyebilme imkanın var mı?
evet desiye göre belirleniyor. geçenlerde 4 desi kargoya 200tl verdik gönderen öder şeklinde. bursadan trabzona.
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet desiye göre belirleniyor. geçenlerde 4 desi kargoya 200tl verdik gönderen öder şeklinde. bursadan trabzona.
1 çift bot+1 ceket+ 2 eşofman gönderdik

Mrc0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Mrc0
Mesaj otomatik birleştirildi:

1 çift bot+1 ceket+ 2 eşofman gönderdik
Hocam bu ürün 230g hadi kutusuyla 500 gr olsun hem küçük boyutta hem de desi olarak az gelir 100 TL tutar mı sence bu şekilde? Fazlasını vermek içimden gelmiyor valla

1905

80+ Silver
Hocam bu ürün 230g hadi kutusuyla 500 gr olsun hem küçük boyutta hem de desi olarak az gelir 100 TL tutar mı sence bu şekilde? Fazlasını vermek içimden gelmiyor valla
hocam sadece boyuta göre değişmiyor. arkadaş şarj aletini kargolatmıştı bana yurtiçi kargo ile, fiyatı hatırlamıyorum ama sıfır şarj aletiyle aynı fiyata denk gelmişti kargo ücreti. hatta arkadaşla dalga geçmiştik sıfırını alsan aynı paraya geliyordu diye. cihaza göre değişiyor.

• Hahaha
Reaksiyonlar: Mrc0

Mrc0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Mrc0
Kargolar cidden pahalı hocam ben en iyisi fiyat sordurayım hafta içi böyle olmayacak. Yurtiçi ekstra pahalı bir de.

• Beğen
Reaksiyonlar: 1905

1905

80+ Silver
  • Beğen
Reaksiyonlar: Mrc0
Top Bottom