Arama sonuçları: *

1. jombo

7gb/s ssd 4 gb/s geçmiyor

2. m2 slotuna taktıysanız gen4 desteklemiyordur.
  2. jombo

Beyaz sistem için kasa önerisi

lian li sup01 çok güzel duruyor sanırım egzoz fanı yok ama 360mm radyatör desteği de bulunduğunu söylemiş.
  3. jombo

2.el 3070 Sistem 15K'ya alınır mı ?

alınır çok iyi fiyat gibime geldi.
  4. jombo

Cpu kullanımı %60 dan %5 lere düşüyor

anlık olarak bir şeyler yaparken yine kullanımı artar adı üstüne işlemci bir işlem yaptığınız zaman ısısı da artar kullanımı da yani normal.
  5. jombo

Rx6800xt cızırtı sesi

2 kat fark eder ama oyundan oyuna fark eder paranın hakkını vermesini istiyorsan 6900xt de bakabilirsin 2. elde onun harici alabilirsin 7800xt yi ben kullanıyorum memnunum.
  6. jombo

2. El 6750xt alınır mı

facebook gruplarında araştır hocam GPU WORLD TÜRKİYE öneriyorum yaşadığın yeri belirtip 8-9k ya 6800 yazıp post atarsan satıcı bulursun.
  7. jombo

Kioxia m2 SSD alınır mı?

alınır fena değil.
  8. jombo

2. El 6750xt alınır mı

9. jombo

2. El 6750xt alınır mı

6800xt değil hocam düz 6800 bulunuyor.
  10. jombo

2. El 6750xt alınır mı

9.5 - 10k ya 6800 bulabilirsin hocam.
  11. jombo

Runeterra hikayesini detaylı izleyebileceğim bir yer var mı?

oynatma listesi vardı sanırım doranın ordan izleyin sırayla tamamiyle sırası yok çünkü yeni çıkan şampiyon runeterrada tanrı falan olabiliyor.
  12. jombo

Runeterra hikayesini detaylı izleyebileceğim bir yer var mı?

dora stratera özsoy...
  13. jombo

SADECE LOL OYNAMAM İÇİN PC

hocam windowsun arama yerine sistem bilgisi yaz orda şöyle bir şeyin olması lazım orayı yazar mısın.
  14. jombo

hocam ben 2600 ve rx580 ile orta/yüksek ayarlarda 100-120 fps oynuyordum hani sana lazım olan 4gb ram + işlemci güncellemesi ana kartın modelini atarsan soketine göre FP bir işlemci önerebiliriz.
  15. jombo

Ramleri 3200 mhz yapınca mönitöre görüntü gelmiyor

bios güncelleyince ayarlar gidiyordu sanırım bir ayar kapanmış olabilir onun harici bilemedim.
  16. jombo

Bunlar ölü piksel mi ?

ölü piksel gibi durmuyor benim monitörümde de oluştu 1 sene önce falan siyah veya beyaz renkse ölü pikseldir bu çok farklı gibi duruyor.
  17. jombo

sadece lol oynayacaksan 6000 TL'ye bile topladığın pc ile lol oynarsın o dert değil senin sisteme işlemci upgradesi lazım ana kartın nedir ? ve 4gb daha ram lazım tabii ki.
  18. jombo

6250 ye RX 6600 XT 2. El alınır mı

asus dualın soğutma kalitesi iyi ama çok yüksek ihtimal ile coil whine riski var asus dualler de :D ama bu fiyattan alınır kesinlikle.
  19. jombo

Öneri Bu kasa alınır mı?

2500 TL'ye alacağın kasalı psudan hayır gelmez hocam 2500 TL'ye alacağın psuların bile çoğu çok dandik arkadaşın ya uzay montaj kullanacak ya da parayı biraz biriktirmesi lazım.
  20. jombo

Linkteki powersupply alınır mı?

psu çok yakışıklı , parça kalitesi de iyi ama 850w bir psuya 8k çok be https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-fsp-vita-gm-gen5-1-850-w-fiyati,792425188.html şunu tercih etsen daha hoş olur.
Top Bottom