Neler Yeni

SADECE LOL OYNAMAM İÇİN PC

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Jack
Arkadaşlar sürekli internet kafeye gidip lol oynuyorum lolün sistem gereksinimleri yüksek değil diye biliyorum internet kafedense evdeki eski pcye idareten uygun fiyatlı birkaç takviye yapsam lol oynayabiliri miyim sistem özelliklerini aşşağıya bıraktım parçalardan anlamıyorum ne alırsam lol için yeterli olur pcnin uçmasına gerek yok yardımcı olacak varsa sevinirim

Ekler

• IMG_8870-min.png
    IMG_8870-min.png
    1.5 MB · Hit: 56
  • IMG_8871-min.png
    IMG_8871-min.png
    1.4 MB · Hit: 49

jombo

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,534
İsim
efe araci
Arkadaşlar sürekli internet kafeye gidip lol oynuyorum lolün sistem gereksinimleri yüksek değil diye biliyorum internet kafedense evdeki eski pcye idareten uygun fiyatlı birkaç takviye yapsam lol oynayabiliri miyim sistem özelliklerini aşşağıya bıraktım parçalardan anlamıyorum ne alırsam lol için yeterli olur pcnin uçmasına gerek yok yardımcı olacak varsa sevinirim
sadece lol oynayacaksan 6000 TL'ye bile topladığın pc ile lol oynarsın o dert değil senin sisteme işlemci upgradesi lazım ana kartın nedir ? ve 4gb daha ram lazım tabii ki.

efetg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
836
İsim
Tuğra
Hocam bu sistem pek yeterli olmayacaktır.
İnternet kafeye vericeginiz paraya biraz biriktirip 6 bin lira civarina tüm güncel oyunları açacak sistem toplanabilir.

K1dot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
675
İsim
Umut
ikinci el apu bir sistem işinizi rahatlıkla görür

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Kağan
Al bi 8600g işlemci ya da 5600g yeter o. Hiç ekran kartına para verme bence sadece lol valo vs oyuncaksan. Bende 4060ti’lı sistem de var 8600g harici ekran kartsız sistem de var ben 4060ti lı sistemi kullanmıyorum bile

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Musab Aydın
İntel atom işlemci bile kaldırabilme ihtimali var dostum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Jack
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sadece lol oynayacaksan 6000 TL'ye bile topladığın pc ile lol oynarsın o dert değil senin sisteme işlemci upgradesi lazım ana kartın nedir ? ve 4gb daha ram lazım tabii ki.
hocam loldan başka bir şey oynamıyorum sadece işlemci ve ramse alırım onları
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bu sistem pek yeterli olmayacaktır.
İnternet kafeye vericeginiz paraya biraz biriktirip 6 bin lira civarina tüm güncel oyunları açacak sistem toplanabilir.
6bin TL'ye nerde sistem var ki

Al bi 8600g işlemci ya da 5600g yeter o. Hiç ekran kartına para verme bence sadece lol valo vs oyuncaksan. Bende 4060ti’lı sistem de var 8600g harici ekran kartsız sistem de var ben 4060ti lı sistemi kullanmıyorum bile
dediğiniz işlemci ve ram alsam kurtarır mı

Son düzenleme:

jombo

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,534
İsim
efe araci
hocam loldan başka bir şey oynamıyorum sadece işlemci ve ramse alırım onları

6bin TL'ye nerde sistem var ki
hocam ben 2600 ve rx580 ile orta/yüksek ayarlarda 100-120 fps oynuyordum hani sana lazım olan 4gb ram + işlemci güncellemesi ana kartın modelini atarsan soketine göre FP bir işlemci önerebiliriz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Jack
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam ben 2600 ve rx580 ile orta/yüksek ayarlarda 100-120 fps oynuyordum hani sana lazım olan 4gb ram + işlemci güncellemesi ana kartın modelini atarsan soketine göre FP bir işlemci önerebiliriz.
bilmiyorum ki anakart modelini,dediğim gibi fazla anlamıyorum parçalardan nerden bakabilirim ona?

jombo

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,534
İsim
efe araci
bilmiyorum ki anakart modelini,dediğim gibi fazla anlamıyorum parçalardan nerden bakabilirim ona?
hocam windowsun arama yerine sistem bilgisi yaz orda
1744402767606.png
şöyle bir şeyin olması lazım orayı yazar mısın.

Top Bottom