Arama sonuçları: *

1. TyShame

Laptop için soğutucu önerisi

Laptop soğutucu 3k mı ? 500 600 hadi olmadı 700 800 liralık bul al masaüstü soğutucu mu alıyosun ? Bakır yok bir şey yok laptop soğutucularda fan + olursa alüminyum veya plastik. Yüksek üfleme kapasiteli bir şey al cfm yüksek olsun yeter. Tx red alert, dark luna, Addison ANC-39D önerimdir.
  2. TyShame

Bu iki laptoptan hangisini almam mantıklı olur?

Hpye hiç bulaşma moruk acer asus lenovo devam
  3. TyShame

Çözüldü✓ Kernel Power Hatası İçin Çözüm Arayışı

Hocam işte yeni aldığın güç kaynağında da olabilir kablolarda da olabilir güç ve ekran kartı alakalı bir problem bu. Neyden kaynaklandığını deneyerek bulacaksın burdan bulamazsın
  4. TyShame

Çözüldü✓ Kernel Power Hatası İçin Çözüm Arayışı

Bu sorun kernel 41 63 olmasının sebebi genelde %90 güç kaynağı oluyor. Hatta bir yerde kişinin akım korumalı prizini değiştirdiğinde çözüm sağladığını da okumuştum. Mecbur deniyceksin güç kaynağı değiştireceksin priz değiştireceksin. Malesef elektrik kalitesi de önemli sistemler için.
  5. TyShame

Cs2 akıcı değil ????

Ne mi alaka oyun bozuk kardeşim şaka mı yapıyosun ?? akıcı diyenler bile eski cs nin akıcılığını bilmeden veya çıkarı var ki akıcı diyor.
  6. TyShame

Laptopa çay döküldü yardım

Kardeşim kapat sıcak bölgen varsa koy orda dursun klavye aralaarına kaçmışsa içinde hala vardır onun ekranı kapatarak koyma yeter. yarın baktır şekerli şekersiz farketmez adam sıvı kaçtıysa temizler zaten ne kasıyosun. Biri demiş pili çıkar biri demiş klavyeyi çıkar. Kardeşim adamın teknik...
  7. TyShame

Cs2 akıcı değil ????

Bozuk ondandır.
  8. TyShame

Kreatin Nasıl Kulanılır

Günde 7, 5 litre su içmek ne kardeşim kim diyo bunu ya 😂 ya troll yada saçmalık
  9. TyShame

C# da yeni bir veritabanına kodu aktarmaya çalışıyorum

Hocam jandarma mülakatına çalışacağım için evden çıktım. Akşam 8 9 gibi müsaitim Siz bana özelden arkadaşlık kodunuzu veya dc den nasıl arkadaş ekleyebileceğimi yazarsınız ben pek dc kullanmadığım için bilmiyorum.
  10. TyShame

O kodu kullandığın bölüm var mı ? Veritabanına saat kaydettiğin veya veritabanından zaman çektiğin ? özellikle getdatetime() fonksiyonu kullandığın bir kısım varsa o kod bloğunu bir kontrol et. Paylaşılabilecek şekilde buraya atarsan biz de inceleyebiliriz iyi olur. Zamanı doğru yere ve doğru...
  11. TyShame

Ayrıntıları görüntüle desene hocam burdan sadece mysql deki date time değeri system.datetime dönüştürülemediği anlaşılıyor
  12. TyShame

Kötü bir insan mıyım?

Yapılan kötülüğe ne derecede tepki verdiğin kötü yapıyor seni. Onun yaptığı ölçüde kötülük yapıyorsan diğer kötüden ne farkın kaldı ?
  13. TyShame

Yazılıma nereden başlamalıyım?

Dostum oyun tasarımı ve web çok ayrı dünyalar. Önce amacını belirle bir de git pythondan başla diyenlerden yazılım tavsiyesi dinleme. Git bütün dillerin yapısına bak hangisini yapabileceğine inanıyorsan ona başla ondan da devam et 2 ayda bir değiştireceğin bir şey değil o. Hepsini öğrenmeye...
  14. TyShame

Eternal Fire CS2'ye Geri Mi Dönüyor???

cs2 den çekildiklerini söylemediler zaten şuanki kadroyu sattılar.
  15. TyShame

Telefonum acılmıyort POCO C40

ses açma tuşuna devamlı bas çek basılı tutma ben öyle çözmüştüm. Alt sınıf xiaomi cihazlarda var o sorun hatta üst cihazlarında bile var.
  16. TyShame

Abra A5 V17.3 laptopun ekranı gelmiyor

Ne okuduğu önemli değil mikroskop olmadan doktor bile görmez ondaki hatayı. Ekran kartını muhtemelen ilk test etmişlerdir düzgün komple cihazın üstündeki herşeyi ölçecek bir tamirci bulursanız dediğiniz mantıklı ama böyle yapmayacak adama denk gelirseniz bence aynı fiyat çıkar. Eksen hatasını...
  17. TyShame

Antrenmanlarımda küçük kas gruplarına gücüm kalmıyor!

Kaç saat çalışıyorsun hocam salonda yani kaç saat zaman geçiriyorsun ?
  18. TyShame

Abra A5 V17.3 laptopun ekranı gelmiyor

Ekrana görüntü gelmemesinin birden çok sebebi vardır yani vardır da demiyim olabilir. Anakart komple değişecekse fena bi fiyat çekmemişler muhtemelen o kadar fiyata komple anakart değiştireceklerdir. 2 fana da 0 fana 800 fiyat çekmişler o da iyi. Bence makul fiyat eğer dediğim gibiyse. 11 bine...
  19. TyShame

Kaspersky satın aldım fakat siparişim gelmedi , ne yapmalıyım ?

Fark ettirmek istemese zaten o hacker ona göre programlar onu 😂 mevzu baştan yememek. Siber dünyada baştan yediysen işin bitti çoğu önlemler siber dünyada zaten baştan yememek üzerine kuruludur girince temizlik üzerine değil. Zaten adam akıllı zararlı sağlam bir virusu sokarsan bir de...
  20. TyShame

Ryzen 3400G İle Oyun Performansı

Mx230 laptop ekran kartı oynatıyor kaç yıllık nasıl oynatmazmış ya 😂 oyun oynamayı sadece 200 300 oynamaktan ibaret sananlara kanma. 60 fps çoğu oyunu oynarsın
Top Bottom