Laptopa çay döküldü yardım

Shredder

80+
Reaksiyon skoru
37
asus zenbook eski nesil 2018 yada 2019 da almıştım modelini bilmiyorum çay döküldü direk çevirdim ve ters tutarken havluyla sildim içinden hiç çay çıkmadı hala açılıyor ekran geliyor klavyede sıkıntı yok ama mouse kısmı kötü çalışıyor ne yapmalıyım kurutma makinesini tamire vermiştim şansıma kurutma makineside yok

asus zenbook eski nesil 2018 yada 2019 da almıştım modelini bilmiyorum çay döküldü direk çevirdim ve ters tutarken havluyla sildim içinden hiç çay çıkmadı hala açılıyor ekran geliyor klavyede sıkıntı yok ama mouse kısmı kötü çalışıyor ne yapmalıyım kurutma makinesini tamire vermiştim şansıma kurutma makineside yok
ters kalsın klavyei sökmeyi dene içindeki çayı al tamirciye götür yarın

Hangi tarafa döküldüğü önemli. Şanslıysan bir şey olmaz.
üst orta mousea bide biraz üsttrki klavye tarafına
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çıkart

kurutma makınesı sakın kullanma
bataryayı çıkartmadım kullandıkları vida çok küçük yarın tamirciye götürcem

sence içini açıp çay varmı diye bakıyım mı
oksitlenme falan olur mu yarın tamirciye kadar ters beklese sıkıntı olur mu

üst orta mousea bide biraz üsttrki klavye tarafına

bataryayı çıkartmadım kullandıkları vida çok küçük yarın tamirciye götürcem

oksitlenme falan olur mu yarın tamirciye kadar ters beklese sıkıntı olur mu
işlemci güç anahtar ve güç pinlerin oraya gelmediyse sıkıntı olmaz. Şekersiz içiyorsanız sıkıntı olucağını sanmıyorum. Şekerli ise problem olabilir tamirci şart bilgin yoksa

Hocam götürdüğün tamirci kaliteli olsun sıvı teması varsa adam içini açıp birşeyi yok diye verirse 1 2 ay sonra aniden ölür laptop

Geçmiş olsun... bi de üstüne şekerliyse...

Kardeşim kapat sıcak bölgen varsa koy orda dursun klavye aralaarına kaçmışsa içinde hala vardır onun ekranı kapatarak koyma yeter. yarın baktır şekerli şekersiz farketmez adam sıvı kaçtıysa temizler zaten ne kasıyosun. Biri demiş pili çıkar biri demiş klavyeyi çıkar. Kardeşim adamın teknik bilgisi yoksa o klavyeyi nasıl sökecek ? klavye için bütün bilgisayarı sökmen hatta anakartı bile sökmen gerekiyor çoğu bilgisayarda 2015 den sonra bilgisayar tasarımı çok değişti normal bilgisayar mı bu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,371
Üyeler
186,327
Son üye
suuuude
Geri