Neler Yeni

C# da yeni bir veritabanına kodu aktarmaya çalışıyorum

semph0nt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Erdem
ama hata ile karşılaşıyorum tarih yazıyor ama sql de her şeyi değiştirdim olmadı maalesef dc üzerinden yayın açıp gösterebilirim alt tarafa fotoğrafı atıcam
1744616317483.png

TyShame

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
876
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Ayrıntıları görüntüle desene hocam burdan sadece mysql deki date time değeri system.datetime dönüştürülemediği anlaşılıyor

TyShame

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
876
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
O kodu kullandığın bölüm var mı ? Veritabanına saat kaydettiğin veya veritabanından zaman çektiğin ? özellikle getdatetime() fonksiyonu kullandığın bir kısım varsa o kod bloğunu bir kontrol et. Paylaşılabilecek şekilde buraya atarsan biz de inceleyebiliriz iyi olur. Zamanı doğru yere ve doğru şekilde kaydetttiğinden de emin misin ?

semph0nt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Erdem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
o sorunu hallettim de datagridview da null atama yapabiliyor muyuz resim falan var sql de c# da eklemiycem orayı boş geçmesini hata vermemesini sağlıyabiliyor muyum
1744626164172.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

O kodu kullandığın bölüm var mı ? Veritabanına saat kaydettiğin veya veritabanından zaman çektiğin ? özellikle getdatetime() fonksiyonu kullandığın bir kısım varsa o kod bloğunu bir kontrol et. Paylaşılabilecek şekilde buraya atarsan biz de inceleyebiliriz iyi olur. Zamanı doğru yere ve doğru şekilde kaydetttiğinden de emin misin ?
ya da dcunuz varsa ordan iletişime geçip canlı olarak gösterebilirim size yayın açıp ben de o kadar iyi değilim ondan pek anlamıyorum

TyShame

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
876
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
o sorunu hallettim de datagridview da null atama yapabiliyor muyuz resim falan var sql de c# da eklemiycem orayı boş geçmesini hata vermemesini sağlıyabiliyor muyum Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

ya da dcunuz varsa ordan iletişime geçip canlı olarak gösterebilirim size yayın açıp ben de o kadar iyi değilim ondan pek anlamıyorum
Hocam jandarma mülakatına çalışacağım için evden çıktım. Akşam 8 9 gibi müsaitim Siz bana özelden arkadaşlık kodunuzu veya dc den nasıl arkadaş ekleyebileceğimi yazarsınız ben pek dc kullanmadığım için bilmiyorum.

Top Bottom