Arama sonuçları: *

1. A

SİSTEM TOPLUYORUM HANGİ RAM ALMALIYIM

mümkünse ekran kartını farklı bir şey al işlemciye ve anakarta yazık olur. Dediğin ramler uyumlu sorun olmaz farklı bir model önerisine gerek yok
  2. A

Laptop klavyesi harf ile birlikte rakam da yazıyor yardım

makro atanmış gibi geliyor bana. Windows logo tuşu + R'ye aynı anda basın ve "devmgmt.msc" yazın veya Windows Ayarlarını açın ve denetim masasında Aygıt Yöneticisi'ni bulun. 2. “Klavyeler”e tıklayın ve sıfırlamanız gerekeni seçin. 3. Üst taraftaki kırmızı X'e tıklayarak cihazı kaldırın bu...
  3. A

Rampage psu alınır mı

alınmaz
  4. A

Aksiyon Figürü Nasıl Boyanır?

önce zımpara atman lazım yoksa kötü durur ve tutmaz akrilik boya olursa daha iyi olur
  5. A

TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

aynısı ama farklı bi ilan https://share.temu.com/AYiGb8SQduA
  6. A

Temu kapandımı alışveriiş

kanıt?
  7. A

sepetimde bekliyor bu ürün. Ay sonuna doğru bunu da alıcam. alan biri şöyle bir şey yapmış çok hoşuma gitti ben de buna benzer bir şey düşünüyorum
  8. A

Temu kapandımı alışveriiş

Hayır kapanmadı alışveriş yapabilirsin. 1 nisandan sonra 5 sipariş daha verdim hepsi gümrükte şu an yarın bir gün gümrükten geçer onlar da. Alışveriş yapacaksan hiç durma yap
  9. A

Bu altıgen ışıklar genelde aşırı kalitesiz ve küçük oluyor. Ledler plakanın altından tane tane gözüküyor smooth ışık geçişleri yok. 1744563429 veriyorsa katılabiliyorsun. Bana aylar oldu wincredit gelmiyor sadece kupon paketi veriyor. Krediyi müşteri hizmetlerinden dileniyorum ya da fiyat...
  10. A

Yardım 9800x3d & 5080 için X870 anakart önerisi

msi için yazdı onu
  11. A

T10X V2 aldık g.o. mu h.o mu?

elle tutulur bir sebep söyle neden tercih edilmeyeceğine dair
  12. A

Yardım Telefonla konuşurken arkadan gelen aramaları göremiyorum

"Telefonunuz üzerinde arama yaptığınız rehber ( telefon ) uygulamasını açın, sağ üstte ayarlar imgesine tıklayın, sim kart ayarlarına tıklayın, operatör özelliklerine tıklayın, operatörünüzü seçin, ek ayarlara tıklayın ve "Çağrı bekletme" özelliğini aktif edin."
  13. A

daha önce kullanmadıysa şans versin sonra gelip bana teşekkür eder
  14. A

Msi tomahawk serisi, asrock taichi ve steel legend serisi asusun birçok serisine bin basar. İnsanlar neden asusa bu kadar takık anlamış değilim.
  15. A

Yardım Telefonla konuşurken arkadan gelen aramaları göremiyorum

Telefonun arama ayarlarında çağrı bekletme ayarı var aktif değilse onu aktif et. Eğer o da olmuyorsa kullandığın operatörün mobil uygulamasından da ayarlayabiliyor olman lazım
  16. A

T10X V2 aldık g.o. mu h.o mu?

çevremde togg kullanıp öneren yok elektronik arıza makinesi olduğunu biliyorum. Aldıysanız güle güle kullanın ama vazgeçme gibi bir fikriniz olursa suv kategorisinde cherry tiggo8 pro max toggdan çok daha donanımlı ve konforlu bir araç. Cherry degerlendirebilirsiniz
  17. A

Egea vs Fluence hangisi alınır

jetta da düşünebilirsin bütçene uygun modelleri var https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-metin-celenk-temiz-1.6-dizel-1234379343/detay 2 dk baktığımda bulduğum ilk ilan. Daha temizi daha ucuzu da vardır araştırabilirsin istersen
  18. A

🔥İndirim Epomaker Mystery Box D- 1150 TL ( Rastgele Klavye Kasası )

öyle olsa en pahalı paketin daha ekstra şeyler içermesi lazım. En pahalı gizemli kutuda da aynı klavyeler var
  19. A

🔥İndirim Epomaker Mystery Box D- 1150 TL ( Rastgele Klavye Kasası )

kit dediği ne oluyor onu anlamadım ben 1744549196 şimdi baktım klavyenin kendisi değil sadece kasası geliyor switch ve keycap yok bilginiz olsun
Top Bottom