Neler Yeni

TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Palo DAYI 👑

80+ Gold
ya ben siparis olusturmustum etkinlige katilimim tamamlanmisti ama yanlis urun almisim bu yuzden iptal ettim su anda da sadece yuzde 4 jeton bonusu veriyor hediye 10 jetonu vermiyor ondan dolayi tamamlayamiyorum bu etkinlik bittikten sonra bana bidaha etkinligi verecek mi sizce?
Mesaj otomatik birleştirildi:

farkli bir mecrada okumustum 1 tane adamin siparisini 10 pakete bolmusler ama herhangi bir sorun yasanmamis🙏🏻
Verir daha dün gece aynı olay oldu ve sabah etkilik süresi bitiyordu bende x4 le istesemde tamamlayamayacağımı bildiğim icin uğraşmadım sabah kalktığımda tekrardan vermişti etkinliği ve bu sefer istediklerimi aldim

Thadox

80+ Bronze
Bu altıgen ışıklar genelde aşırı kalitesiz ve küçük oluyor. Ledler plakanın altından tane tane gözüküyor smooth ışık geçişleri yok.

veriyorsa katılabiliyorsun. Bana aylar oldu wincredit gelmiyor sadece kupon paketi veriyor. Krediyi müşteri hizmetlerinden dileniyorum ya da fiyat düzenlemesinden 20 30 bir şeyler geliyor anca öyle kredi alıyorum.
Ayrıca altıgen ışık herkeste var. Şık kaliteli bi rgb aydınlatma önereyim https://share.temu.com/zYtBMt3pCVA

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Bu altıgen ışıklar genelde aşırı kalitesiz ve küçük oluyor. Ledler plakanın altından tane tane gözüküyor smooth ışık geçişleri yok.

veriyorsa katılabiliyorsun. Bana aylar oldu wincredit gelmiyor sadece kupon paketi veriyor. Krediyi müşteri hizmetlerinden dileniyorum ya da fiyat düzenlemesinden 20 30 bir şeyler geliyor anca öyle kredi alıyorum.
Altıgen değilde diger uzun olani aldim

Ayrıca altıgen ışık herkeste var. Şık kaliteli bi rgb aydınlatma önereyim https://share.temu.com/zYtBMt3pCVA
Bundan aldim aga resim atma şansın varmi be asiri merak ediyorum :)

Alyx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
973
İsim
Murat
sepetimde bekliyor bu ürün. Ay sonuna doğru bunu da alıcam.
1744563588899.png

alan biri şöyle bir şey yapmış çok hoşuma gitti ben de buna benzer bir şey düşünüyorum

Palo DAYI 👑

80+ Gold

Thadox

80+ Bronze
Altıgen değilde diger uzun olani aldim

Bundan aldim aga resim atma şansın varmi be asiri merak ediyorum :)
Tabii ki atarım dayı, forum desteklese video da atardım. Şarkı ve mikrofon duyarlılığı özellikle de mikrofon duyarlılığı çok iyi
IMG_20250413_200443.jpg

IMG_20250413_200026.jpg
IMG_20250413_200037.jpg
IMG_20250413_200135.jpg

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Tabii ki atarım dayı, forum desteklese video da atardım. Şarkı ve mikrofon duyarlılığı özellikle de mikrofon duyarlılığı çok iyi
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
vıdeoyu youtube atıp lınkını atabılırısn gayet güzel ürün ama benım duvarda bu kadar alan yok bır kac safya once atmıstım vıdeoyu sıstemın

onlara hıc bakmadım valla bu arada vıdeoyu buldum burda hava aydınlıktı vıdeoyu cekerken perdeyı cekıp oyle vıdeo almıstım gecede vıdeodakınden 1-2 tık daha fazla verıyor aydınlatmayı

surda kı alana nasıl bısey yapabılırım acaba sol tarafa koyamam suan o rafları kaldırdım baska bır raf taktım orası dolu rafın sağına dusundum diklemesine nasıl olur acaba şekilli bişey cıkarabilirmiyim acaba

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Thadox

80+ Bronze
vıdeoyu youtube atıp lınkını atabılırısn gayet güzel ürün ama benım duvarda bu kadar alan yok bır kac safya once atmıstım vıdeoyu sıstemın

surda kı alana nasıl bısey yapabılırım acaba sol tarafa koyamam suan o rafları kaldırdım baska bır raf taktım orası dolu rafın sağına dusundum diklemesine nasıl olur acaba şekilli bişey cıkarabilirmiyim acaba
youtube olarak atayım o zaman birazdan

Sendekiler beyaz olan değil mi hocam? Birbirinden ayrılmadıktan sonra her türlü şekil verilebiliyor sanırım.
Evet beyaz olanı aldım duvar beyazken siyah çirkin olurdu. Ayrıca evet bağlantı noktalarından birleştirdiğin sürece her şekli verebilirsin

KingDeViL

80+ Bronze
İptale gerek yokki 60 jeton istediği zaman 1000 tl siparis gecince direk doluyor zaten eğer x6 vermiş ise x4 ise olmuyor
Şimdi bir hesabımda eksik kaldı yine. %4ü %6ya çevirmek için siparişi iptal etmem gerekti. İptal edip yeniden sipariş geçtim.

Palo DAYI 👑

80+ Gold

valhalla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Ahmet Taşlıova
30 Martta 1 ürün sipariş ettim elime 10 Nisanda geçti
8 Nisanda 6 ürün sipariş ettim 2 posta halinde gelecek
10 Nisanda 2 ürün sipariş ettim 1 posta halinde gelecek
12 Nisanda 2 ürün sipariş ettim 1 posta halinde gelecek

Yani toplam 5 posta oluyor ve sorun yok demekti ancak az önce mesaj geldi ve 12 Nisanda oluşturduğum siparişi daha hızlı teslimat için ikiye böldüklerini söylediler ve bu da toplam 5 değil 6 posta oluyor. Sanırım gümrükten geçmeyecek. Bilgilendirme yapabilecek var mı? Müşteri hizmetleri mesajlarıma bakmıyor. @valhalla
Hocam o dediğiniz durum benim siparişlerimde sıklıkla oluyor, eğer sizin dediğiniz mantığa göre gitseydi benim Mart-Nisan dönemindeki son sipariş toplamım 11 di ve bu siparişlerin tamamı bana ulaştı :D Temu gümrük mantığı dediğiniz gibi işlemiyor emin olabilirsiniz.. Siz sadece son siparişinizi verirken Temu sizi uyarıyor mu o kısmına bakın olayın :)
Rahat olup alın çayınızı kahvenizi, sevdiğiniz bi müzik-dizi-film-oyun açıp keyfinize bakın :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,082,926
Üyeler
172,166
Son üye
Murtaza_Karik