Neler Yeni

Yardım 9800x3d & 5080 için X870 anakart önerisi

ahmttunc

80+ Bronze
tuf x870 nasıl 16 faz , epeyde 19 faz diyor.

1744559176540.png

O toplam faz sayısı.

• Beğen
Reaksiyonlar: Krmm

Krmm

80+ Bronze

yani asus olmak zorunda ise
o satıcıdan alınmaz hocam. En alınabilir gaming gen satıyor. Orada 25 bin lira. Şu üstteki asus tuf X870 olana gözüm kaydı şuan. Gaming gen'de 16.800
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

O toplam faz sayısı.
Ahmet hocam bu tufu inceledim şimdi. Sanırım bu daha mantıklı gibi. 16800'E gaming genden almayı düşünüyorum. Fakat son bir sorum olacak size. Ben şu konu detayındaki anakartı seçerken tek bir şeyi cazip geldi. Hani şu üst seviye anakartların sağ üst köşesinde Q-CODE oluyor ya. Sistemdeki hataları harfler ve rakamlarla gösteriyor. Sırf bu özellik yüzünden onu düşünüyordum. Sizce bu özellik önemsiz mi ? Tuf olanda bu q-code bulunmuyor. Sistemde bir sıkıntı yaşadığımda tespit etmesi zorlaşacak gibime geliyor.

Ekler

• images.jpg
    images.jpg
    9.3 KB · Hit: 7
Son düzenleme:

ahmttunc

80+ Bronze
o satıcıdan alınmaz hocam. En alınabilir gaming gen satıyor. Orada 25 bin lira. Şu üstteki asus tuf X870 olana gözüm kaydı şuan. Gaming gen'de 16.800

Ahmet hocam bu tufu inceledim şimdi. Sanırım bu daha mantıklı gibi. 16800'E gaming genden almayı düşünüyorum. Fakat son bir sorum olacak size. Ben şu konu detayındaki anakartı seçerken tek bir şeyi cazip geldi. Hani şu üst seviye anakartların sağ üst köşesinde Q-CODE oluyor ya. Sistemdeki hataları harfler ve rakamlarla gösteriyor. Sırf bu özellik yüzünden onu düşünüyordum. Sizce bu özellik önemsiz mi ? Tuf olanda bu q-code bulunmuyor. Sistemde bir sıkıntı yaşadığımda tespit etmesi zorlaşacak gibime geliyor.
Yani bence önemsiz bir detay baya, azıcık uğraştırır hatayı bulmak. Bu arada vizyon bilgisayardan alabilirsin güvenilir

• Muhteşem

Alyx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
974
İsim
Murat
Hocam msi ve asrock kesinlikle düşünmüyorum. Asus markasından alacam
Msi tomahawk serisi, asrock taichi ve steel legend serisi asusun birçok serisine bin basar. İnsanlar neden asusa bu kadar takık anlamış değilim.

Krmm

80+ Bronze
Msi tomahawk serisi, asrock taichi ve steel legend serisi asusun birçok serisine bin basar. İnsanlar neden asusa bu kadar takık anlamış değilim.
Çünkü msi'dan zamanında çok çektim. Yaşadığım sorunlardan ötürü artık alasım gelmiyor

shankar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
ahmet
kusura bakmada saydıkların arasında asrock hepsinden iyi ama arkadaş tercih etmek istemediği için öneremiyoruz

shankar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
ahmet
daha önce kullanmadıysa şans versin sonra gelip bana teşekkür eder
kullanmış ve pişman olmuş yazdı Arkadaş kanka

asrock neden tercih etmediğini yazar mısın çünkü vrm termal testlerde en başarılı firma asrock

• Beğen

Alyx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
974
İsim
Murat
kullanmış ve pişman olmuş yazdı Arkadaş kanka

asrock neden tercih etmediğini yazar mısın çünkü vrm termal testlerde en başarılı firma asrock
msi için yazdı onu

Krmm

80+ Bronze
hocam ben yalnızca bu forumda değil reddit'te falan da takılıyorum. Orada cidden o kadar çok asrock anakart ve 9800x3d kullanan adam gördüm ki çoğunda işlemciler yanmış. Asrock almayın diye bas bas bağırıyorlar. O yazıları görünce vazgeçtim. Ayrıca yarın birgün 2.elde satarken asus daha hızlı satılır.

Top Bottom