Arama sonuçları: *

1. stereohearts

Kalın bacaklı biri nasıl giyinmeli?

Baggy giy, benim bacaklar avm kolonu gibi olduğu için baggyden başka giyince hulk gibi duruyom
  2. stereohearts

İzopropil alkol Önerisi

Ne memuru alkol bey 😅 Herhangi bir kimya dükkanından konsantrasyonu yüksek olanlardan alabilirsiniz aynı şey sonuçta
  3. stereohearts

Saçlarınıza nasıl şekil veriyorsunuz?

Cildiyeciye gittim, dahiliyeye giderek kan tahlili de verdim. İlaçla çözülebilecek bir sorun değil, cilt tipim yağlı olduğu için saçım çabuk yağlanıyor.
  4. stereohearts

Duştan sonra 2 saate yağlanıyor, yağ da bir kimyasal bileşiktir sonuçta. Doğal olduğu veya saça zararı olmadığı sürece saç sabitleyici sprey veya waxa karşı değilim
  5. stereohearts

https://www.trendyol.com/mobee/astralux-ahsap-firca-tarak-unisex-fon-taragi-duz-silindir-sac-fircasi-1410-p-84966390 https://www.trendyol.com/schwarzkopf/silhoutte-sac-spreyi-super-tutucu-siyah-500ml-p-49086733
  6. stereohearts

❌ TUZAĞA DÜŞME | Artık Bu Paralara RX 9070 XT Alınmaz ❌

BİZ BİZE GEÇİRİRİZ TÜRKİYEM
  7. stereohearts

Filistin'e yardım yapabileceğimiz yerler

Kasa kasa Coca Cola satın alarak yapabilirsin, Filisitindeki fabrikaları ve çalıtırdığı işçiler ile hem istihdam hem de yardım sağlıyor. Yaşasın Coca Cola
  8. stereohearts

E book önerisi (0 bilgim var)

kindle paperwhite olabilir 5 işini görür gibi 1745014275 Soruyu sorup telefonu mu fırlattın kenara naptın
  9. stereohearts

🔥İndirim Kedi yaş mama ve ödül mamaları 2 al 1 Öde🔥🔥Yaş mama 11tl

Mağazamızdaki kediler bayram edecek stokladım :D
  10. stereohearts

Tek bilgisayarla 2 adet yayın yapmak mümkün mü?

Farklı output yazılımları ile olabilir belki denemek lazım
  11. stereohearts

Spotify sansür nasıl kaldırılır

Akıllı miks mi ne öyle bir özellik var onu kapat, saçma sapan kendi kendine şarkı ekliyor belki o da yapmış olabilir
  12. stereohearts

Spotify sansür nasıl kaldırılır

Spotifyda küfürlü şarkılar explicit ve explicit olmayan 2 versiyon olarak çıkartılır. Şarkının aramasını yaptıktan sonra yanında E olan versiyonları listenize ekleyin.
  13. stereohearts

🔥İndirim 🔥Old Spice Captain Erkek Deodorant Stick 50 ml 2 Adet Alımda Adedi 99 TL

Sprey olanları da çok güzel kendilerine has metalik bir koku bırakıyorlar
  14. stereohearts

Counter Strike 2 Lag sorunu

Driver veya yazılımsal bir sorun olabilir mi? Windows bazen sapıtabiliyor
  15. stereohearts

Cs go da vardı da cs2 de hala var mı bilmiyorum, bu graph baya bildiğin sorun nerede onu söylüyordu kalktıysa kötü olmuş. Şimdi hocam monitör 2k ise 2k da test edebilir misin, cs işlemci odaklı olduğu için ordan bi darboğaz olabilir gibime geldi veya harddisk de olabilir sorun
  16. stereohearts

Hop geldim 1744386603 Oyun konsolu içerisinden +graph komutuyla oyun içi anlık ping lag fps tick değerlerini kontrol ettin mi?
  17. stereohearts

Yoldayım akşam müsait olursam bakarım
Geri