Jelleri ter kokusu konusunda mükemmel diyebilirim. Ama tişörte temas ettiği noktaların bir süre sonra rengini soldurmaya başlıyor. Benim tişörtlerin koltuk altlarında hafif renk atması olmaya başladı.Ben genelde sprey olanları kullanıyorum bu markanın jetleri nasıl acaba,birde Rock nasıl bilen varmı ben wolf ve captain ekledim
Bu kötü bir durum ama iptalmi etsemJelleri ter kokusu konusunda mükemmel diyebilirim. Ama tişörte temas ettiği noktaların bir süre sonra rengini soldurmaya başlıyor. Benim tişörtlerin koltuk altlarında hafif renk atması olmaya başladı.
Sprey olanları da çok güzel kendilerine has metalik bir koku bırakıyorlarBen genelde sprey olanları kullanıyorum bu markanın jetleri nasıl acaba,birde Rock nasıl bilen varmı ben wolf ve captain ekledim
Yok kanka iz bırakma durumu yok bende olmadı beyazda veya siyahta olur olursaBu kötü bir durum ama iptalmi etsem
Pahalanmis zaten iptal etmedimYok kanka iz bırakma durumu yok bende olmadı beyazda veya siyahta olur olursa
Bu fiyata bedava bulamazsın bir daha
250 ml biraz küçük kalıyor hocam. Görselde büyük gibi gözüküyorPahalanmis zaten iptal etmedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bunların fiyatida iyi duş jeli + stick 199 tl
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Old Spice Captain Erkek Duş Jeli ve Şampuan 250 m
99 tl