🔥İndirim 195₺ Old Spice Bearglove Erkek Duş Jeli ve Şampuan 1000 Ml XXL Büyük Boy

2 Tane çektim çekmesine de şampuan olarak da kullanırım diye almıştım bir önceki yorumlarda saçların çok sert olduğu söylenmiş var mı kullanan almış bulundum artık 2 tane ama yine de bir sorayım.

şampuan olarak ben kullanmam saçları cok sert yapıyor ama duş jeli olarak güzel oluyor kokusu ve hissiyatı iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

agalar 4 tane alsak bunu ne kadar sürede biter acaba son kullanma tarihi mevzusu nasıldır ki

Paylaşım içşn teşekkürler sipariş geçtim bir adet . Farklı bir old spice konusunda da belirtmiştim daha önce old spice whitewater koltuk altı deodorant kullandım birkaç elbisemde sararma yaptı leke şeklinde ve yıkamada da çıkmıyor maalesef bu ürünü alacak arkadaşlara tavsiyem hiç bulaşmasınlar .

Duru vs gibi markalardan ne farkı var? Yapay zekaya bari şu listeyi atında sorun bakalım kaliteli mi? markası Old Spice Mold Spice olunca kaliteli algısı oluşmasın. Süflfat ve tuz boğumu ağır parfümlerin karıştığı gram besleyici içeriğin olmadığı leş bir ürün. Oranızda buranızda Sırtınızda sivilce çıkarır SLS SLES vs....
1751708479658.webp

Stok bitmiş konuyu güncelleyebilirsiniz.

Geri