yok hocam almışken iyisini alayım hatuna uzun zaman kullansın valla mic i iyi olan çok istiyor aklından çıkarttırdım süpriz yapacam :) samsunu alıyorum, önerdiğin bir satıcı var mı yoksa yallah diyiip deniyimmi birini çoğu 5k ya satıyor çünkü
tamamdır hocam çok teşekkür ettim
1747078556
ve alacaksan olsan bu ikisi arasından hangisini alırsın son bir şey daha sorayım sana da :)
https://www.amazon.com.tr/dp/B0B9MDTBN9/ref=asc_df_B0B9MDTBN91743363300000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B0B9MDTBN9&linkCode=asn&th=1 bu mu...
haa amazonun seçimi yazmış ben onu amazon satıcısı anladım pardon hocam, bir sıkıntı yaşar mıyım ki sonuçta amazondan satın alıyorum ve güvenli profili mevcut satıcının sizce 5klık ürün sahte olabilir mi?
1747078347
samsungun sitesinde 8k diğer satıcıların çoğunda 5k hocam bu nasıl bir fiyat...
hocam peki söylediğime bakar mısınız bir de 5k ya var bazı yerlerde 7800 e kadar gidiyor amazondaki, 5k çakma mı aynı model mi anlamadım?
1747075496
bir de telefonu a73 uyumlu olur mu desteklyen cihazlar arasında yok performans kaybı yaşamsını istemem
modüler alman lazım brom, kasanın destekldiği bir model alacaksın kasada argb yeri olmasa da olur benim eski kasaya öyle yaptım archon du kasa modüler buldum fanları da değiştirdim on numara oldu
Yok mudur dostlar öneri :)
1747074521
anker ile jbl kıyasladım anker çok temiz ses veriyor hocam tercihim anker olur büyük ihtimalle, sana zahmet bir de kulak içi önerme şansın var mı?
1747074571...
Dostlar hatuna hediye etmelik mic i iyi olan bluetooth kulaklık arıyorum harbi güzel bir şey olsun bütçe 2-4k arası. Müzik yeterli mic i de iyi olan varsa kulak üstü kulak içi gönderin gelsin size zahmet :)
çok dua edecen bana veriyorum tarifi;
yarım litre coca cola dök bir şişenin içine, 2 kaşık karbonat, biraz da fairy çalkala iyice az 10 15 dk dinlendir asidi gitsin dök gıcır gıcır oluyo benim de başıma geldi araştırmadığpım şey kalmamıştı sanayiden bir ustadan aldım tarifini
swich yağlanıyor mu valla ilk defa duydum ve evet hocam mavi swich illahlah ettirdi 3 sene oldu kullanalı ama sıkıldım hem de sorunları çıkmaya başladı
1744558497
yakışıklı duruyor he