Öneri Bluetooth kulaklık önerisi!!

Bütçe 3-5 k arası dostlar hatuna hediye alacağım. Mic kalitesi iyi ve müzikte de fena olmayan modeller lazım kulak içi Kulak üstü fark etmez önerilerinize açığım
kaba saba mı yoksa böyle minimal bisi mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o fiyatlara git sennheiser al geç madem kulak içi indirimdeydi en son 6k filandı ses kalitesini ve mic anlatmaya gerek yok.

Steelseries aldım cok memnunum tavsiye ederim
bende bugün steel series arctis nova 5 aldım kulaklık efsane gibi ama sanırsam kulak kısmı küçük bir tık rahat fakat benim kulağa biraz küçük geldi sanırsam hafif acıttı

Mic kalitesini bilmem ama ses kalitesi iyi baya, uygulaması ile mobilden baya iyi oluyor direkt profilleri var muzik dinliyorsan vokale göre yada şarkıya göre ayarlama yapabiliyorsun baya iyi bir özellik olmus

o fiyatlara git sennheiser al geç madem kulak içi indirimdeydi en son 6k filandı ses kalitesini ve mic anlatmaya gerek yok.
knki kaba saba olmasın minimal da olmasın orta ne büyük ne küçük işte

bu sennheiser önerdiğin serisi hangisi ona bi bakayım

Rampage BLITZ kullanıyorum tavsiye ederim şarjı çok uzun süre gidiyor ve kulak ağrıtmaz, pedleri kaliteli ve ağırlığı da fazla değil. Oyun oynamak için kullanıyorum gayet memnunum. Senin de ihtiyacını karşılar.

İyi olmasa önermem zaten 😃 Ayrıca windows uygulaması da var ordan güncelleme vs. ayarları telefondaki gibi yapabilirsiniz.
yok brom almışken iyisini alayım diyorum ondan sordum :)

İyi olmasa önermem zaten 😃 Ayrıca windows uygulaması da var ordan güncelleme vs. ayarları telefondaki gibi yapabilirsiniz.
peki önereceğin kulak üstü hem pc için hemde dışarıda müzik dinlemek için olan kulaklık var mı?

yok brom almışken iyisini alayım diyorum ondan sordum :)

peki önereceğin kulak üstü hem pc için hemde dışarıda müzik dinlemek için olan kulaklık var mı?
Jbl tune 720bt'ye de bi bak istersen

Geri