Çözüldü✓ Dostlar hatuna hediye etmelik mic i iyi olan bluetooth kulaklık?

barut

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
390
Dostlar hatuna hediye etmelik mic i iyi olan bluetooth kulaklık arıyorum harbi güzel bir şey olsun bütçe 2-4k arası. Müzik yeterli mic i de iyi olan varsa kulak üstü kulak içi gönderin gelsin size zahmet :)

Bu bütçede anker bence en iyisi hocam, muadil jbl modellerini de tercih edebilirsiniz fakat benim tercihim anker olurdu.

Dostlar hatuna hediye etmelik mic i iyi olan bluetooth kulaklık arıyorum harbi güzel bir şey olsun bütçe 2-4k arası. Müzik yeterli mic i de iyi olan varsa kulak üstü kulak içi gönderin gelsin size zahmet :)
Yok mudur dostlar öneri :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu bütçede anker bence en iyisi hocam, muadil jbl modellerini de tercih edebilirsiniz fakat benim tercihim anker olurdu.
anker ile jbl kıyasladım anker çok temiz ses veriyor hocam tercihim anker olur büyük ihtimalle, sana zahmet bir de kulak içi önerme şansın var mı?

https://www.amazon.com.tr/Anker-Sou...abbf7cc7bf8afa4c54&qid=1747074540&sr=8-5&th=1 bir de senin attığın modelin bir üstü mü altı mı? anlamadım

Telefonu Samsungsa Buds 3 Pro mikrofon konusunda çok iyi

Hocam q30 daha yenisi ama özellik olarak q20i den aşağıda kalıyor, Q20i tavsiyem olacaktır, piyasada 2600-2700 civarına bulabilirsin n11, amazon gibi yerlerde.

amazonda 3300 e var

Müzik performansı nasıl hocam güzel duruyor cihaz
Mediamarkt ve Vatan'da 2700₺ hocam bir bakın derim

Telefonu Samsungsa Buds 3 Pro mikrofon konusunda çok iyi
https://www.amazon.com.tr/Kablosuz-...1dbdc316a5fb951831&qid=1747074702&sr=8-2&th=1 Hocam kulaklık bu mu çünkü her yerde acayip fiyat var en uygun amazonda, samsungun kendi sitesinde daha uçuk fiyat anlamadım çakma falan mı amazondaki

harbi mi dur hemen bakıyom hocam

Baktım valla 2700 e var

amazonda 3300 e var

Müzik performansı nasıl hocam güzel duruyor cihaz
Ses ve mikrofon kalitesi bakımından bu bütçede en iyi kulak içi diyebilirim. Sadece ANC'si ortalama kalıyor.

Ses ve mikrofon kalitesi bakımından bu bütçede en iyi kulak içi diyebilirim. Sadece ANC'si ortalama kalıyor.
hocam peki söylediğime bakar mısınız bir de 5k ya var bazı yerlerde 7800 e kadar gidiyor amazondaki, 5k çakma mı aynı model mi anlamadım?

bir de telefonu a73 uyumlu olur mu desteklyen cihazlar arasında yok performans kaybı yaşamsını istemem

hocam peki söylediğime bakar mısınız bir de 5k ya var bazı yerlerde 7800 e kadar gidiyor amazondaki, 5k çakma mı aynı model mi anlamadım?

bir de telefonu a73 uyumlu olur mu desteklyen cihazlar arasında yok performans kaybı yaşamsını istemem
Kulaklıktaki canlı çeviri özelliği için S24 ve üstü gerekiyor, bir de Seamless ses codeci için yine S24 üzeri modeller gerekiyor. Onun dışında %100 uyumlu çalışır. Güvenilir satıcı dışında almayın derim. Geçen ay trendyol vb. bilindik satıcılarda 5000 TL idi, stok kalmamış muhtemelen.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,863
Üyeler
174,933
Son üye
MCPgaming
Geri