Arama sonuçları: *

1. WörWind

En Yakın Arkadaşım Sevgili Yaptı.

Adına sevindim hocam ben 2 ay demistim 10 dakika olmus analiz isini azaltalim cocuklar
  2. WörWind

hoca senin is sıkıntıymıs ya baya da iyi anlasiyomusunuz cocukla o yuzden arkadasligi cope atmak son care olsun senin konusmaktan baska sansin yok gibi
  3. WörWind

kanki yasitiz bu arada benim belli bir olgunluga ulasmistir demem aslinda kendimin ve cevreme gore yaptigim yorum. hic arkadasim yok diyorsun ama sirf arkadasin yok diye seni iplemeyen bi adamin pesinden kosmakta kotu olur ondan dolayi sen dedigim gibi konus ondan sonra isi zaman birak. elinden...
  4. WörWind

Yas olarakta sey degil yani belirli bir zeka seviyesine, olgunlga ulasmasi gerek aslinda eger ki aranizda ekstra bir sorun olmadiysa yaptigi cok buyuk ayip. Olacaklari soyluyorum bu cocuk kizla 1-2 aya ayriliyor sonra sana yanasmaya calisicak geri kanka hata yaptim falan ondan sonrasi da sana...
  5. WörWind

sorun sen degilsinde cocuk baya mal geldi gozume kac yasindasiniz
  6. WörWind

Dis teli veya seffaf plak takanlar yardimci olabilir mi

adamsinknk 1730655736 Seffaf plaga karar verdim gibi duruyor arkadaslar ama yarin da baska bir ozele sorucam
  7. WörWind

Dis teli veya seffaf plak takanlar yardimci olabilir mi

Arkadaslar su an 16 yasindayim ve cenemde hafif bir gerilik var aslinda bunu ben takiyorum diyebilirim cunku su ana kadar hem devlete hemde 2 tane ozele gittim ve bana sadece 1 tane ozelde ki cenen geride dedi. Simdi ben kafaya taktim kesin cenemi one aldiricam. Normalde buyumem dursaydi aparat...
  8. WörWind

RX 6600 driver onerisi

Allah kahretmesinki bi tane oyun icin driver yukseltmem gerekiyordu sirf su beceriksiz amd ile ugrasmamak icin aylardir surum yukseltmiyordum dune kadar. Her neyse su an 24.9.1 surumundeyim brawlhalla da bile (oyun max 60 fps destekliyor) 60 FPS sabit aliyorum ama oyun 30 FPS gibi. Hz de falan...
  9. WörWind

KEPEK KEPEK KEPEK YETERRRR

Bana sebirox onermisti doktor hala kullaniyorum kepek icin faydasini gordum cidden. Kafayi sampuanladiktan 5 dakika sonra yikiyorum eger almayi falan dusunursen aklinda bulunsun doktor oyle yapmami onermisti bana.
  10. WörWind

DİSCORD a ERİŞİM ENGELİ GETİRİLDİ !⛔⛔

Eger discord logları paylasmıyor diye kapatildiysa yerinde bir karar olmus. Onun disinda mantikli bulmuyorum çünkü yapıcak insan her yerde yapar adiliği. Dcyi bırakır baska platforma gecer.
  11. WörWind

FB 1-3 GS

kolay macti hic zorlanmadik
  12. WörWind

S22 Kullananlar bakabilirler mi

120 hz de 4-5 goturur mu ki hocam? Genelde 3-4 saat diyolar simdi riske de atmak istemiyorum hem A55 alirsam 256 gb olmus olucak. A55 den yana gibiyim ama cok kararsiz kaldim. 1726843747 mesela bu videolar araliksiz kullanim icin oluyor. Babamda s23 var o bile 5-6 saat ekran suresi aliyordu...
  13. WörWind

Hocam haklisin ama internettekiler pek dogru olmuyor genelde. Ondan dolayi kullanici deneyimlerine bakmak istiyorum. 1726842887 Biliyorum fakat S22 yuksek oranda sosyal medya kullanaraktan ve az bir oranda muzik, oyun ile 4-5 saat goturebilecekse tercihim s22 olucak
  14. WörWind

Sorum s22 kullananlara, ekran suresini ss atabilir misiniz rica etsem. Hangi uygulamalarda oldugu gozukurse cok iyi olur benim icin. Illa ss atmaniza gerek yok bu arada kapali ve acik kaldigi surelerde kullandiginiz uygulamalari yazarak ekran suresini yazabilirsiniz. Simdiden cok tesekkur ederim...
  15. WörWind

15-20K telefon onerisi

Evet bitmis ama yine de butce ayirabilirim sefer diyorsaniz Honor 200 yerine.
  16. WörWind

15-20K telefon onerisi

Tesekkur ederim hocam ikisi arasindan karar vericem muhtemelen
  17. WörWind

15-20K telefon onerisi

Aklimda s22 de vardi ama bataryasi hakkinda cokca olumsuz yorum var ve benim onceliklerimden biri batarya oldugu icin direkt eledim. Diyelim a55 aldim honor 200 yerine beni uzer mi sizce?
  18. WörWind

15-20K telefon onerisi

15-20k bandinda telefon ariyorum. Gundelik kullanim benim icin on planda. Agir oyunlar oynayacagimi dusunmuyorum maksimum clash royale vb oynarim, instagram vb gibi platformlarda akici sekilde video oynatip gezinmeme yardimci olmasi yeterli olur. Batarya benim icin en onemli kriterlerden biri...
Top Bottom