Neler Yeni

S22 Kullananlar bakabilirler mi

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,554
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Sorum s22 kullananlara, ekran suresini ss atabilir misiniz rica etsem. Hangi uygulamalarda oldugu gozukurse cok iyi olur benim icin. Illa ss atmaniza gerek yok bu arada kapali ve acik kaldigi surelerde kullandiginiz uygulamalari yazarak ekran suresini yazabilirsiniz. Simdiden cok tesekkur ederim yardim eden herkese. Cunku A55 ve S22 arasinda kaldim ve almisken iyisini almak istiyorum. Ama gonlum A55 den yana gibi yine de son kez bi danisayim.

yusuf34

80+ Silver
Sorum s22 kullananlara, ekran suresini ss atabilir misiniz rica etsem. Hangi uygulamalarda oldugu gozukurse cok iyi olur benim icin. Illa ss atmaniza gerek yok bu arada kapali ve acik kaldigi surelerde kullandiginiz uygulamalari yazarak ekran suresini yazabilirsiniz. Simdiden cok tesekkur ederim yardim eden herkese. Cunku A55 ve S22 arasinda kaldim ve almisken iyisini almak istiyorum. Ama gonlum A55 den yana gibi yine de son kez bi danisayim.
hocam s22 inceleme yazdığında batteru drain test yaz çıkar kaç saat dayandığı

Sinan_Enginar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
kaanzi
s22 daha iyi a55 den fakat batarytası kötü

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,554
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam s22 inceleme yazdığında batteru drain test yaz çıkar kaç saat dayandığı
Hocam haklisin ama internettekiler pek dogru olmuyor genelde. Ondan dolayi kullanici deneyimlerine bakmak istiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

s22 daha iyi a55 den fakat batarytası kötü
Biliyorum fakat S22 yuksek oranda sosyal medya kullanaraktan ve az bir oranda muzik, oyun ile 4-5 saat goturebilecekse tercihim s22 olucak

Sinan_Enginar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
kaanzi
Hocam haklisin ama internettekiler pek dogru olmuyor genelde. Ondan dolayi kullanici deneyimlerine bakmak istiyorum.

Biliyorum fakat S22 yuksek oranda sosyal medya kullanaraktan ve az bir oranda muzik, oyun ile 4-5 saat goturebilecekse tercihim s22 olucak
4-5 saat götürür hocam garanti

6-7 zor ama

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,554
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

6-7 zor ama
120 hz de 4-5 goturur mu ki hocam? Genelde 3-4 saat diyolar simdi riske de atmak istemiyorum hem A55 alirsam 256 gb olmus olucak. A55 den yana gibiyim ama cok kararsiz kaldim.

120 hz de 4-5 goturur mu ki hocam? Genelde 3-4 saat diyolar simdi riske de atmak istemiyorum hem A55 alirsam 256 gb olmus olucak. A55 den yana gibiyim ama cok kararsiz kaldim.
mesela bu videolar araliksiz kullanim icin oluyor. Babamda s23 var o bile 5-6 saat ekran suresi aliyordu sanirim sifir oyun ile. Ama arka planda cok guc emiyo bu telefonlar sikinti orada iste. Ben zaten araliksiz 4-5 saat bakmayacagim icin sorun orada.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Bekir Küllac
6 saat 17 dakika full instagram youtube ve diğer uygulamalar 60hz de

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,157
Üyeler
159,584
Son üye
CanErsln
Top Bottom