Arama sonuçları: *

1. yusuf7878

9070xt+r7 7800x3D sistem

@Hunter1303 bu arada ekran kartı modeli eğer buysa: https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-R9070XTGAMING-OC-16GD O sistemdeki PSU o ekran kartı ile uyumsuz. Bundan dolayı çoklayıcı takıp yollayacaklardır muhtemelen. PSU değişimi yapsanız iyi olur.
  2. yusuf7878

9070xt+r7 7800x3D sistem

PSU nasıl çöp? Normal giriş seviyesi bir PSU. MOV bulunuyor içinde. Gerilim korumalı priz çok da elzem değil.
  3. yusuf7878

750W 80+GOLD GP-UD750GM Aldım sizce nasıl?

A-GL'ninde pek farkı yok... O fiyata göre kötü.
  4. yusuf7878

Yani evet, daha iyi lakin dediğim gibi biraz daha iyi bir şey alınabilirdi belki. Ki zaten dediğiniz modellerin ulaşmaya çalıştığı kesim ile GP-UD750GM'nin ulaşmaya çalıştığı kesim farklı. Arada illaki fark bulunur.
  5. yusuf7878

Pek de iyi sayılmaz açıkçası o fiyata. Gigabyte'ın meşhur patlayan serisinden geliyor lakin düzeltilmiş hali. Filtrelemedeki kapasitörleri iyi değil. Performansı ortalama. İkincil hatlardaki regulasyon performansı pek iyi değil. Üzeceğini pek sanmam. Hayırlı olsun...
  6. yusuf7878

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Fiyatı 7000TL'nin altına düşmediği sürece alınmamalı.
  7. yusuf7878

550 watt psu yetermi

Yeterli.
  8. yusuf7878

Performansları aynı olan AMD ve Nvidia Kartlarda Tercih sebebi neden NVİDİA ?

Zaten dediklermi tüm teknolojiler için dedim. Saf güç her zaman en güzeli.
  9. yusuf7878

Creality ender-3 v3 ke 3d alınır mı? (ilk yazıcım)

Carbon serisi var lakin 20.000TL bandında. Ayrıca çok bir şey bilmiyorum o model hakkında. Zaten nispeten yeni bir model.
  10. yusuf7878

Elegoo neptune 4 pro'da olabilir. Ben sıkıntı yaşamadım şu ana kadar ama dediğim gibi bambu başlangıç için en iyisi.
  11. yusuf7878

O pek belli olmaz. Zaten yazıcıyı sorun çıka çıka öğrenirsiniz lakin alabiliyorsanız bambu alın başlangıç için. Sorun yaşanma olasılığı daha az.
  12. yusuf7878

Tek Z motoru pek de sorun sayılmaz. Sadece maliyetten kısılmak için yapılmış bir şey lakin sorun yaşayan fazlaca kişi duydum o modellerde.
  13. yusuf7878

ABS PLA'ya göre daha dayanıklı bir madde. Basabilmek için kapalı kasa yazıcı gerekli veyahut kartezyen açık kasa alırsanızda etrafına kabin yapmanız gerekli. PLA genelde 60 dereceden sonra yamulmaya veya büzülmeye başlıyor. Pek de dayanıklı değil.
  14. yusuf7878

Düz A1'de güzel lakin P1S daha iyi olur. CoreXY olduğundan dolayı daha stabil ve daha hızlı. Kartezyen tipi yazıcıların belirli sınırlamaları var.
  15. yusuf7878

Evet, o kısım doğru olsada kapalı ekosistem bana hiç bir şekilde iyi gelmiyor. Firmaya bağlı kalmak iyi bir şey değil. Ki bir süre öncede yaşandı bu tarz bir olay. https://www.theverge.com/2025/1/21/24349031/bambu-3d-printer-update-authentication-filament-subscription-lock-answers?
  16. yusuf7878

MetaTechTR bambu lab'in türkiye distrübütörü. Normalde oradan almanız en sağlıklısı zaten. Ayrıca iade konusunda bayağı iyi oldukları konusunda duyumlar almıştım.
  17. yusuf7878

Neden olmasın? Normal kullanıcı için gerekmesede ileri düzey için gerekli denebilir. Ayrıca bu iyi bir şey değil. Yazıcı mecburen seni firmaya mahrum bırakıyor.
  18. yusuf7878

Şahsen ben sizin bahsettiğiniz durumu hiç yaşamadım. Yaklaşık 5 - 6 yıl kadar Creality yazıcılar kullandım ve bir kez bile o tür bir sorunla karşılaşmadım. En fazla verdikleri alyanların başı yalama olmuştur o kadar. Şu anda Elegoo Neptune 4 kullanıyorum, onda da benzer bir problem yok. Ayrıca...
  19. yusuf7878

Yakın zamanda K1C kullanmıştım lakin bu şekilde kalitesizlikle alakalı bir durumla karşılaşmadım şahsen. Gidipte ender 3 veyahut anet A8 değil zaten bunlar. Kullanımı bayağı rahat ve basitti.
Geri