Çözüldü✓ 750W 80+GOLD GP-UD750GM Aldım sizce nasıl?

Reaksiyon skoru
19
Az önce 4bin tl ye gördüm çokta fazla bakmadım fiyatı hemen çıkar diye siparişi verdim sizce nasıl? @yusuf7878 konuya dahil olursa sevinirim.
4K TL bandında hem modüler hem 750W hem GOLD hem ATX 3.0 hemde PCIE5 destekli psu bulmak biraz zor.
Pek de iyi sayılmaz açıkçası o fiyata. Gigabyte'ın meşhur patlayan serisinden geliyor lakin düzeltilmiş hali. Filtrelemedeki kapasitörleri iyi değil. Performansı ortalama. İkincil hatlardaki regulasyon performansı pek iyi değil. Üzeceğini pek sanmam. Hayırlı olsun.

Bu model bulunuyor o fiyatta. Tabii ki modüler değil tek eksisi o olarak değelendirilebilir.

Pek de iyi sayılmaz açıkçası o fiyata. Gigabyte'ın meşhur patlayan serisinden geliyor lakin düzeltilmiş hali. Filtrelemedeki kapasitörleri iyi değil. Performansı ortalama. İkincil hatlardaki regulasyon performansı pek iyi değil. Üzeceğini pek sanmam. Hayırlı olsun.
MSI A750BN veya NZXT C750 den daha iyi bir psu mu sizce? eğer öyleyse benim için hiçbir sorun yok çünkü ürün tam modüler ve gold sertifikalı.

MSI A750BN veya NZXT C750 den daha iyi bir psu mu sizce? eğer öyleyse benim için hiçbir sorun yok çünkü ürün tam modüler ve gold sertifikalı.
Yani evet, daha iyi lakin dediğim gibi biraz daha iyi bir şey alınabilirdi belki. Ki zaten dediğiniz modellerin ulaşmaya çalıştığı kesim ile GP-UD750GM'nin ulaşmaya çalıştığı kesim farklı. Arada illaki fark bulunur.

Son düzenleme:
Almışın artık bu konuyu almadan önce açmalıydın :)

Aldığın için artık hayırlı olsun demek düşer.

Not: Bence iyi bir alım değil bu arada. 4-5 ay önce bende Modüler bir PSU almak için araştırma yaptığımda bu pek önerilmemişti. Hem teknoloji olarka geri kalıyor hemde bir serisi öncelerde patlamış Gigabayt'ın kimse önermiyordu o yüzden.

1000 TL fark ile MSI MAG A750GL almştım bende.

Hiç yoktan PCIe 5.1 ve ATX 3.1 desteği geldi.

Not: Bence iyi bir alım değil bu arada. 4-5 ay önce bende Modüler bir PSU almak için araştırma yaptığımda bu pek önerilmemişti. Hem teknoloji olarka geri kalıyor hemde bir serisi öncelerde patlamış Gigabayt'ın kimse önermiyordu o yüzden.

A-GL'ninde pek farkı yok... O fiyata göre kötü.

ben C750 veya A750BN alacaktım 1K TL vererek en azından içi dışı biraz daha belli olan ve ek özellik anlamında bol olan bu modeli aldım. Üstüne 1K 1K 1K diye gidersek işin sonu ROG THOR lara falan gelir. PSU konusunda gözünü kapatıp rahatlamak için 8-10K vermek lazım bu fiyat bandında boşa stres yapmaya gerek yok bozulursa yollarım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,081
Üyeler
183,376
Son üye
playbroker
Geri