Arama sonuçları: *

1. K

ASUS ROG Swift OLED PG27UCDM Panel Kusuru ve Servis Mağduriyeti

Monitördeki leke spreyle silmeden önce zaten vardı. Belki geçer diye spreyle denedim. Bu durum kullanıcı hatası olarak değerlendirilemez. 1760971970 Birkac gun icinde.
  2. K

Bu spreyle temizlemeden once vardi zaten leke.
  3. K

Ekrana, kutudan çıkan orijinal bez dışında hiçbir şey sürmedim. Sadece Addison ekran temizleyici sprey kullandım gaming.gen.tr linki Bu spreyi başka bir mikrofiber beze sıkarak sildim.
  4. K

Ekranı asla bastırarak silmedim. Lekeler oluştuktan sonra, belki farklı bir bezle silersem düzelir diye düşündüm ve Gaming.Gen.TR’ye danışarak OLED paneller için özel bir sprey aldım. Bu spreyi beze sıkarak ekranı sildim, ancak leke daha da yayıldı. Bunu teknik servise verirken de açıkça...
  5. K

Tüketici Hakem Heyeti başvurum tahminen ne kadar sürede sonuçlanır, bilginiz var mı?
  6. K

ASUS ROG Swift PG27UCDM açık kalma ve çıt çıt ses sorunu

Bende de benzer bir sorun var. Monitor kapalıyken kendi kendine açılıyor ve açılırken “çıt çıt” sesleri geliyor. Sesler normal bisey sanirim ama ayrıca ekranımda lekeler oluştu ve hiçbir kullanıcı hatası olmamasına rağmen “kullanıcı hatası” denilerek garanti dışı bırakıldı. Bu durumla ilgili ben...
  7. K

Merhaba, Yakın zamanda satın aldığım ASUS ROG Swift OLED PG27UCDM model monitörümle ciddi bir sorun yaşıyorum ve artık gerçekten ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Bu konuyu hem bilgi almak hem de benzer durumu yaşayanlardan destek görmek için paylaşıyorum. Cihazı kutusundan çıkardıktan sonra...
  8. K

BIOS her açılışta otomatik olarak açılıyor ve EXPO devre dışı kalıyor

Bu seferde bilgisayar cok uzun surede aciliyor. Neden?
  9. K

EXPO’yu açık bıraktım, voltaja dokunmadım ama diğer tüm ayarları yaptım.Bu ayarlardan sonra sistem sorunsuz açılıyor.Bu durumda anakartta veya RAM’de bir arıza yok, değil mi?
  10. K

Merhaba, Yeni topladığım sistemde BIOS’u Flashback yöntemiyle güncelledim. Güncelleme sorunsuz görünüyor ancak bilgisayarı kapalıyken açtığımda doğrudan BIOS’a yönlendiriyor. Ayrıca, EXPO profili her BIOS’a atışta otomatik olarak devre dışı kalıyor. “Windows Boot Manager” birinci sırada...
  11. K

Oyunda ekran gidiyor

1759182123 15 dkdir bi sorun cikmadi
  12. K

Oyunda ekran gidiyor

Yeni topladığım PC’de bazı oyunlarda ekran gidiyor: ya siyah oluyor ya da “sinyal yok” hatası alıyorum. AC: Shadows, Warframe ve başka bir oyunda da oldu. Ekran kartını pckolik.com’dan aldım. Sorun ekran kartında olabilir mi? İlk başta ekran kartını taktığımda PC uzun bir süre kartı görmedi ve...
  13. K

OLED monitörümün ekranında izler oluştu

https://www.gaming.gen.tr/urun/161401/addison-300870-ekran-temizleyici-sprey-200mlmikrofiber-bez/
  14. K

evet beze sıkıyorum
  15. K

Merhaba, ASUS ROG Swift PG27UCDM monitörümün sağ üst köşesinde silmekle kaybolmayan bir iz fark ettim. İlk başta parmak izi sandım, emin olmak için tekrar dokundum; parmak izim de kaldı ancak o da çıkmıyor. Mikrofiber bez ve alkolsüz, amonyaksız ekran temizleyici spreyle defalarca dikkatlice...
  16. K

PNY RTX 5080 alınır mı?

galax ın tasarımını beğenmedim
  17. K

PNY RTX 5080 alınır mı?

qp satıcısınınki stokta kalmamış
  18. K

PNY RTX 5080 alınır mı?

65 bin tl
  19. K

PNY RTX 5080 alınır mı?

Merhaba PNY GeForce RTX 5080 ARGB ekran kartı alınır mı ? Nasıldır?
  20. K

Vitrin sistemi topluyorum. Seçtiğim parçalar nasıl?

Merhaba siyah vitrin sistemi topluyorum. Tasarımı benim için önemli. Parçaları sipariş ettim. Parçalar: ASUS ROG STRIX B850-F anakart. Corsair 850W Gold PSU. Ryzen 7 9700X. NZXT Kraken Elite 360mm. NZXT H9 Flow. Gigabyte RTX 5070 Ti eagle. Samsung 990 EVO Plus 1TB. G.Skill Trident Z Neo RGB 32...
Geri