ASUS ROG Swift OLED PG27UCDM Panel Kusuru ve Servis Mağduriyeti

ben mi okuduğumu anlamıyorum yoksa siz mi bilemedim de arkadaş galiba önce kutudan çıkanla silmiş leke oluşunca bunu almış
oled panellerde ön camda koruyucu bir katman bulunur. her markanın paneli farklı bir yapıdadır. kullanılan solisyondan tutun alkol/amonyak oranına kadar her şey etki eder tabi. normalde ılık nemli bir bezle çıkabilecek bir leke, ön panelin bu kimyasallar ile tepkimesiyle oluşacak herhangi bir yıpranmada her türlü sonuca kapı açabilir.

oled panellerde ön camda koruyucu bir katman bulunur. her markanın paneli farklı bir yapıdadır. kullanılan solisyondan tutun alkol/amonyak oranına kadar her şey etki eder tabi. normalde ılık nemli bir bezle çıkabilecek bir leke, bu kimyasallar ile tepkimeyle her türlü sonuca kapı açabilir özellikle panelin koruyucu ön katmanda bir yıpranma olursa genelde bu tarz dalgalı lekelenmeler olur
Monitördeki leke spreyle silmeden önce zaten vardı. Belki geçer diye spreyle denedim. Bu durum kullanıcı hatası olarak değerlendirilemez.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

alındıktan ne kadar süre sonra bu oluştu yada alındığında varmıydı
Birkac gun icinde.

oled panellerde ön camda koruyucu bir katman bulunur. her markanın paneli farklı bir yapıdadır. kullanılan solisyondan tutun alkol/amonyak oranına kadar her şey etki eder tabi. normalde ılık nemli bir bezle çıkabilecek bir leke, ön panelin bu kimyasallar ile tepkimesiyle oluşacak herhangi bir yıpranmada her türlü sonuca kapı açabilir.
onu bende biliyorum benim sorduğum kısım bu
Ekranı asla bastırarak silmedim. Lekeler oluştuktan sonra, belki farklı bir bezle silersem düzelir diye düşündüm ve Gaming.Gen.TR’ye danışarak OLED paneller için özel bir sprey aldım. Bu spreyi beze sıkarak ekranı sildim, ancak leke daha da yayıldı.

Tüketici Hakem Heyeti başvurum tahminen ne kadar sürede sonuçlanır, bilginiz var mı?
3-4 ay.
Bende de geçen ekranı silince leke oluştu. Sonra temiz bezle şile sile biraz azalttım.

Monitördeki leke spreyle silmeden önce zaten vardı. Belki geçer diye spreyle denedim. Bu durum kullanıcı hatası olarak değerlendirilemez.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birkac gun icinde.
o zaman bu kanıtlar nitelikte elinde görsel vs varsa aldığımda böyleydi diye sıkıntı olmaz ama aldığında bu leke yoksa sen spreyi sıkınca olduysa kullanıcı hatası olarak nitelendiriliyor

Geri