Yardım MSI MPG 272URX QD-OLED 4K vs ASUS ROG Swift OLED PG27UCDM 0.03 ms 4K

Goktug99K

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
52000
Yakın zamanda PlayStation 5 Pro aldım fakat monitörümün konsolun hakkını veremediğini fark ettim, yaklaşık 5 yıldır MSI Optix G273QC kullanıyorum ve değiştirmeye karar verdim.

MSI 26, 5" MPG 272URX QD-OLED 4K ve ASUS ROG Swift OLED PG27UCDM 26.5" 0.03 ms 4K arasında kaldım.

Hangisini tercih etmeliyim?
Sizin bana önerebileceğiniz bir monitör var mı? [26.5 - 27 inç tercihimdir monitöre yakın oturuyorum (masa başı çalışan insanlarla aynı uzaklıkta.)]

İstediğim özelliklere yakın DisplayHDR1000 kullanan bir monitör bulamadım, bulduklarım ya fiyatları çok uçuk ya da boyut olarak çok büyük.
HDR 400 üzer mi yoksa 1000'e mi yönelmeliyim?

Merhaba, ikisi de aynı özelliklere sahip güzel modeller, ikisi de tercih edilebilir. Öncesinde MSI kullandığınız için bence yine MSIla devam edebilirsiniz. Şu an için OLED de son nokta bu iki monitör, ebatlar değişebilir, panel olarak diyorum.

OLED le ilgili, alınır mı alınmaz mı, tonla inceleme videoları mevcut. Bana göre artıları ciddi ağır basan bir teknoloji, tabi bu durum kişiye göre değişir. Aynı şekilde HDR olayı da monitör seçimimde önemli bir kalem değil, kafaya takmıyorum yani.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,598
Üyeler
183,143
Son üye
keremipk
Geri