ayranli_tuz
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 356
mat g6 oled 360 hz paneli 18/50 parlaklıkta falan kullanıyorum o kadar kötü mü
Kötü falan değil aldığın fiyat ve tercih önemli. Mat kaplamanımda avantajı yansıma sorunu yok. Parlak kaplamayı temizlemek zor ve yansıma sorunu var. Hic bir sey mükemmel degil.mat g6 oled 360 hz paneli 18/50 parlaklıkta falan kullanıyorum o kadar kötü mü
Ortamla alakalı bir durum. Ortamın çok ışıklıysa ve karanlık bir şekilde kullanamıyorsan, mat ekran çok iyi ama sonutça ekran yüzeyinde bir "mat koruyucu" kullanıldığı için gözünüzle görüntü arasına bir bir ürün giriyor ve dolayısıyla az da olsa görüntüyü değiştiriyor.mat g6 oled 360 hz paneli 18/50 parlaklıkta falan kullanıyorum o kadar kötü mü
27kya almıştım biraz pahalı galiba 24kya alan gördüm :/Kötü falan değil aldığın fiyat ve tercih önemli. Mat kaplamanımda avantajı yansıma sorunu yok. Parlak kaplamayı temizlemek zor ve yansıma sorunu var. Hic bir sey mükemmel degil.
Bence sizdeki psikolojik. Aw2725df deki parlak kaplama ve G6 da bulunan mat kaplama arasındaki farkı anlayabildiğinizi sanmıyorum. Yani kayda değer bir fark görebildiğinizi sanmıyorum. Bence internette ki olumsuz yorumlardan ötürü mat kaplamadan sogudunuz.Hocam çok acilEğitim indirimi mağazasında Samsung G8 4K 27" - 32.199 TL. Sizce buna yöneleyim mi ? Kaplaması çok agresifmiş bu sefer ama gene de 27" 4K görünce bi yükseldim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
AW2725D ya da bunu alacağım.
AW2725D alacağım ya kaplaması çok etkiliyormuş görüntüyü maalesef.
benim eski monitörümden daha parlak gözüküyor o yüzden çok hoşuma gitti mat kaplamalı oledBence sizdeki psikolojik. Aw2725df deki parlak kaplama ve G6 da bulunan mat kaplama arasındaki farkı anlayabildiğinizi sanmıyorum. Yani kayda değer bir fark görebildiğinizi sanmıyorum. Bence internette ki olumsuz yorumlardan ötürü mat kaplamadan sogudunuz.
Yok hocam gerçekten öyle değil. Bilgi konusunda noksanım, sizin kadar olamam tabii ama gözümün gördüğünün de farkındayım. Bilmiyorum siz deneyimlediniz mi ama gerçekten bi deneyimleyince göreceksiniz demek istediğimi.Bence sizdeki psikolojik. Aw2725df deki parlak kaplama ve G6 da bulunan mat kaplama arasındaki farkı anlayabildiğinizi sanmıyorum. Yani kayda değer bir fark görebildiğinizi sanmıyorum. Bence internette ki olumsuz yorumlardan ötürü mat kaplamadan sogudunuz.
27k fena değil. En ucuz parlak kaplamalı 360hz 30k civarına Dell satılıyordu en son. G6 nın parlaklığı Dell den yüksek. Bu sefer de 250nit alabilmek icin 35k vermeniz gerekirdi. Bir de 3k daha pahalı. Üründe sorun yoksa kötü bir tercih olduğunu düşünmüyorum şahsen.27kya almıştım biraz pahalı galiba 24kya alan gördüm :/
Arkadaşta benden etkilendi galiba27k fena değil. En ucuz parlak kaplamalı 360hz 30k civarına Dell satılıyordu en son. G6 nın parlaklığı Dell den yüksek. Bu sefer de 250nit alabilmek icin 35k vermeniz gerekirdi. Bir de 3k daha pahalı. Üründe sorun yoksa kötü bir tercih olduğunu düşünmüyorum şahsen.
Her monitörden daha iyisi var. Ve gelmeye de devam edecek. Bu yüzden dert etmeyin.benim eski monitörümden daha parlak gözüküyor o yüzden çok hoşuma gitti mat kaplamalı oled
OLED in mat kaplamalısını canlıdan görmedim. Daha cok incelemecilerden bakıyorum. Donanım aşığı da olmadığımdan gidip görmekle uğraşmadım. İleride yükseltme yaparsam o zaman düşünürüm.Yok hocam gerçekten öyle değil. Bilgi konusunda noksanım, sizin kadar olamam tabii ama gözümün gördüğünün de farkındayım. Bilmiyorum siz deneyimlediniz mi ama gerçekten bi deneyimleyince göreceksiniz demek istediğimi.
60 hz 1080 ipsten 360 hz 1440p olede geçince daha üstüne geçmek ister miyim ya da lazım olur mu emin değilimHer monitörden daha iyisi var. Ve gelmeye de devam edecek. Bu yüzden dert etmeyin.
OLED in mat kaplamalısını canlıdan görmedim. Daha cok incelemecilerden bakıyorum. Donanım aşığı da olmadığımdan gidip görmekle uğraşmadım. İleride yükseltme yaparsam o zaman düşünürüm.![]()
Sizinki teyyareden, süper jete geçmek olmuş hocam. Siz bu konuşmalardan etkilenmeyin, benimki biraz ince eleyip sık dokumaktan kaynaklı.60 hz 1080 ipsten 360 hz 1440p olede geçince daha üstüne geçmek ister miyim ya da lazım olur mu emin değilim
20 ver diyen arkadas aklıma geldi.60 hz 1080 ipsten 360 hz 1440p olede geçince daha üstüne geçmek ister miyim ya da lazım olur mu emin değilim