Ucuz olmasının sebebi mat ekran değil. Yurt dışında benzer fiyatta satılıyorlar tr de devasa fark olmasının sebebi tr ye özel fiyatlandırma. Aynısı g65b de oldu. O monitörr de 9-10k gibi uygun fiyatlara satıldı. 2k 240hz, tv özelliği, WiFi, Bluetooth, monitöre şifre koyma, Quantum dot vb böyle bir motör düz 2k 180hz Asus rog XG27acs den ucuza alınabiliyordu. Hatta öğrenci indirimiyle şu an XG27acs ile aynı fiyat.
Şu öndeki kaplama hariç bir fark yok:
Alıntıyı görüntüle
Bu bir ucuzluk göstergesi değil. Mat kaplama da yansıma sorunu olmuyor. Samsung böyle tercih etmiş. LCD monitörlerin de %98 kadarı mat kaplamalı zaten. Bu bir tercih meselesi. 14k fiyat farkı glossy için vermezdim.
Öneri konusuna gelirsek hocam sana öneri yapsamda aşırı kararsızsın. Her monitöre kusur buluyorsun. Ne alacağını bende merak ediyorum ama öneri yapmayacağım. Seçenekler belli zaten. Ama şunu bilmekte fayda var 500hz masaüstünde yağ gibi akacak. Oyunlarda da kaç fps alırsan o kadar Hz de oynarsın. 280 fps alırsan 280hz gibi hissedersin. 360 fps alırsan 360hz gibi olur. Ama masaüstünde, youtube, forum falan her türlü 500hz olacak.
Sen alana kadar gen 10 çıkar gibi.

Bende monitörü upgrade etmis olurum o zamana kadar. Benim tahminim 2 hafta daha bekler ondna sonra xg27ucdmg alırsın gibime geliyor. Öyle bir vibe aldım senden.