Arama sonuçları: *

1. xxxZAURxxx

😝😝😝Kısa saç modeli 😛😛😛

Vüsal Stili
  2. xxxZAURxxx

Yardım Format Atamıyorum :(

Fazla takıntılısın sanırım :D
  3. xxxZAURxxx

Adam halletmiş.
  4. xxxZAURxxx

Biosun fazla kaprisli. Karı olsa çekilmez direk boşanmak lazım. :D
  5. xxxZAURxxx

Pubg karekterimi sizce iyi giydirmiş miyim

Karakterle Starbaksa gidiyor sanki. Eee oyun işte nasıl giydiğinin ne önemi var güzellik yarışı mı :D
  6. xxxZAURxxx

Kuranı Kerimde İlginç Çelişki. ?

Biriniz çıkıpta demiyor. Bu dünya kimisine Cennet, kimisine Cehennem. Fazlasına gerek yok.
  7. xxxZAURxxx

Kendim hakkında nasıl net bir fikir sahibi olabilirim?

Gece gece tuvaletteyken benimde aklıma garip fikirler geliyor. Çokta mantıklı fikirler haaa Profosör bile bana yaklaşamaz o an Mesela dünyanın ekseninin güneşe ve gezegenlerimizle nasıl konumda olduğunu anlık hayal ediyorum. Birebir haritasını gözümün önünde canlandırıyorum Yada Ruhum...
  8. xxxZAURxxx

Sim Racing le Uğraşan Ya Da Oynayan Var Mı?

Klavyeyle güzel oynanıyor. Biraz pahalı da ben genelde reepack indiririm anladın sen :D 1761322955 önerilen sistem böyle. Windows 7 , 8.1 , 10 Amd FX series veya intel core i3 4gb Ram Amd hd5450 veya Nvidia Gt430 veya intel HD 4000 1gb Vram directx11 40gb Depolama alanı
  9. xxxZAURxxx

Fazla güçlü sistem gerekmiyor gtx 680 ile oynardım. Şimdi gtx 1050 bile gözü kapalı kaldırır.
  10. xxxZAURxxx

Dirt Rally oynamanı tavsiye ederim. Egzos patlaması Çatırtı patırtı sesleri. Turbonun kendisini helak etmesi Grafikler fizikler arabanın deformasyonu çok ince hatta darbe yiyince öyle bir eziliyor ki efso Neyse. Videoyla baş başa kal.
  11. xxxZAURxxx

Ssd dolu mu? Ben linux kullandığımdan sonra böyle diski görmüyordu. Mecbur kalıp diski başka bilgisayarda formatlıyordum bom boş oluyordu sonra görünüyordu disk windows yazmak için. Aklıma başka şey gelmedi.
  12. xxxZAURxxx

Ekran kartını bu şekilde kullanması normal mi ?

valla neredeyse 2 yıl oldu bu siteden indirdiğim custom win 10 kullanıyorum. Hala ilk günkü gibi performanslı ve boşta 1 gb ram kullanımı. İşlemciyi boşta yoran arkaplan işlemleri yok. Ekran kartım zaten yok Onboard olarak oynarım. Factorio Akıyor mesela. Mis gibi işletim sistemi...
  13. xxxZAURxxx

Valla pist yarışı değilde. Dirt Rally oynuyordum delicesine. Efsane sarıyor bildiğin engebelli yollar, balçıkta drift keyfi, karda kaymamak için uğraşmak, Hemde şoför koltuğundan aşırı zevkli. Dirt rally 2 çıktı oynayalım bakalım dedim. 2 tur attım oyunu sildim çok kötü bence. Yeni...
  14. xxxZAURxxx

Bios ayarlarında işletim sistemi yazma koruması ayarı olmalı boot secure gibi onu deaktif yap.
  15. xxxZAURxxx

Sistem kullanımı normal değil onu bilesin. Sen Custom sistem yaz. Microsoftun sitesinde paylaştığı orijinal windows kimsenin işine yaramiyacak çöplüklerle doldurulmuş bir sistem.
  16. xxxZAURxxx

Mining virüsü bulaşmış olmalı. sistem boştaysa 5gb ekran kartı 12gb Ram 16%cpu kullanımı olmamalı. orijinal windows ise 3-4% cpu 4.6gb Ram en fazla 300mb ekran kartı kullanmalı o da video izlersen felan olur zannimce. Custom Windows 10 - 22h2 kullan. Tüm sistemin gereksiz ıvırzıvırların...
  17. xxxZAURxxx

Sonbahar aylarında bile böyle terliyorum neden acaba

Sanki bişeyler yapmışsın aklıma şey geliyoda... Anime erkeklere mi baktın yine? :D
  18. xxxZAURxxx

Arkadaşım bir soru soruyor kendisi yanımda cevap bekliyor

Karşımdakine tecavüz ederek bir elimde yemeğimi yerdim. ee sonuçta 1 güne ölücez hayatın son anlarını keyifle yaşayalım.
  19. xxxZAURxxx

CS2 30 bin dolar kaybettim

Dust haritasında Sniper saklanan kapının yanında 30 bin dolar buldum arkadaşlar. Her kim kaybetmişse artık çok geç. Disko haritasında karılara harcıyorum.
  20. xxxZAURxxx

İş yerinde iftiraya uğradım

Genelde bir kere ismin kötüye çıktıysa seni her zaman öyle hatırlarlar. Ne söylediler bilemiyorum ama çok kötü bir şey söyledilerse eğer işte çalışsan bile onu söyleyen elemanları adam yerine koyma. Yani ipleme söz söylediklerinde duymamazlıktan gel. Sen benim çükümden bile aşağısın...
Geri