herhangi bir şey indirmedim formatlı şekilde arka planda herhangi bir şey yok çoğunu kapattımMining virüsü bulaşmış olmalı. sistem boştaysa
5gb ekran kartı
12gb Ram
16%cpu kullanımı olmamalı.
orijinal windows ise
3-4% cpu
4.6gb Ram
en fazla 300mb ekran kartı kullanmalı o da video izlersen felan olur zannimce.
Custom Windows 10 - 22h2 kullan.
Tüm sistemin gereksiz ıvırzıvırların silmişler. Sistem pamuk gibi.
Boşta maks 1 gb ram kullanımı var.
baya hızlı tepki veriyor arka planda gereksiz işlemler yapmadığı için. Dur düşüneyim klasörde ne var hele gibi huyu yok.
Windows 64 net sitesini oneririm hatta bak bosta 900 mb ram tuketimi var.
![]()
Скачать Windows 10 быстрая сборка 3в1 версия 22H2 + LTSC ru by OneSmile торрент
Также скачать сборку по прямым ссылкам без торрента. ⬇ Скачать через anon ⬇ Скачать через pixeldrain Размер: 3.50 ГБ | Формат: ISO | build: 19045.5854 Легкая сборка Виндовс 10 22H2 от известного сборщика OneSmile. На выбор доступны Pro, Iot Корпоративная и LTS редакции. Хорошая система без лишнегоwindows64.net
Bu reepack ekibini beğenmezsen başkasını seç indir. Aha aşağıda.
Windows 10 x64 сборки - лучшие
Сайт сборок Windows 10 pro. Самые лучшие сборки Windows 10 x64 с последними обновлениями. Скачать последнюю сборку windows 10 через торрент.windows64.net
Sistem kullanımı normal değil onu bilesin. Sen Custom sistem yaz.herhangi bir şey indirmedim formatlı şekilde arka planda herhangi bir şey yok çoğunu kapattım
bir format şart o zaman sistemeSistem kullanımı normal değil onu bilesin. Sen Custom sistem yaz.
Microsoftun sitesinde paylaştığı orijinal windows kimsenin işine yaramiyacak çöplüklerle doldurulmuş bir sistem.
İşlemlerde cpu ve bellek var sadeceİşlemlere bakar mısın neler kullanılıyor.
Yardımcı olabilirmisiniz rica etsem detaylıİşlemlere bakar mısın neler kullanılıyor.
bu windows sürümlerinde sorun çıkıyor mu ona göre bende geçeceğimMining virüsü bulaşmış olmalı. sistem boştaysa
5gb ekran kartı
12gb Ram
16%cpu kullanımı olmamalı.
orijinal windows ise
3-4% cpu
4.6gb Ram
en fazla 300mb ekran kartı kullanmalı o da video izlersen felan olur zannimce.
Custom Windows 10 - 22h2 kullan.
Tüm sistemin gereksiz ıvırzıvırların silmişler. Sistem pamuk gibi.
Boşta maks 1 gb ram kullanımı var.
baya hızlı tepki veriyor arka planda gereksiz işlemler yapmadığı için. Dur düşüneyim klasörde ne var hele gibi huyu yok.
Windows 64 net sitesini oneririm hatta bak bosta 900 mb ram tuketimi var.
![]()
Скачать Windows 10 быстрая сборка 3в1 версия 22H2 + LTSC ru by OneSmile торрент
Также скачать сборку по прямым ссылкам без торрента. ⬇ Скачать через anon ⬇ Скачать через pixeldrain Размер: 3.50 ГБ | Формат: ISO | build: 19045.5854 Легкая сборка Виндовс 10 22H2 от известного сборщика OneSmile. На выбор доступны Pro, Iot Корпоративная и LTS редакции. Хорошая система без лишнегоwindows64.net
Bu reepack ekibini beğenmezsen başkasını seç indir. Aha aşağıda.
Windows 10 x64 сборки - лучшие
Сайт сборок Windows 10 pro. Самые лучшие сборки Windows 10 x64 с последними обновлениями. Скачать последнюю сборку windows 10 через торрент.windows64.net
bir format şart o zaman sisteme
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İşlemlerde cpu ve bellek var sadece
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yardımcı olabilirmisiniz rica etsem detaylı
valla neredeyse 2 yıl oldu bu siteden indirdiğim custom win 10 kullanıyorum.bu windows sürümlerinde sorun çıkıyor mu ona göre bende geçeceğim
Yine fazla değilmi hocam boşta %30düzeldi ekran çözünürlüğünü yükseğe almıştım onu 1920x1080 p yaptım %30 a düştü
düzeldi ekran çözünürlüğünü yükseğe almıştım onu 1920x1080 p yaptım %30 a düştü