Sim Racing le Uğraşan Ya Da Oynayan Var Mı?

Mert_007

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,256
Assetto corsa, ac conpezitione, F1, racing gibi oyunları amatör ya da profosyenel vs. Oynayan iyi tur süresi yapmaya çalışan var mı? Varsa sohbet etmek danışmak isterim. Varsa yaptığı iyi turlarda hangi oyun hangi pist hangi araç ve süresini yazabilir mi?

Valla pist yarışı değilde.
Dirt Rally oynuyordum delicesine. Efsane sarıyor bildiğin engebelli yollar, balçıkta drift keyfi, karda kaymamak için uğraşmak, Hemde şoför koltuğundan aşırı zevkli.

Dirt rally 2 çıktı oynayalım bakalım dedim. 2 tur attım oyunu sildim çok kötü bence. Yeni oyunları neden berbat yapıyorlar anlamadım

Valla pist yarışı değilde.
Dirt Rally oynuyordum delicesine. Efsane sarıyor bildiğin engebelli yollar, balçıkta drift keyfi, karda kaymamak için uğraşmak, Hemde şoför koltuğundan aşırı zevkli.

Dirt rally 2 çıktı oynayalım bakalım dedim. 2 tur attım oyunu sildim çok kötü bence. Yeni oyunları neden berbat yapıyorlar anlamadım
Hemen hee şey öyle ya. İlk oyundan sonra kar amacıyla yapıyorlar birçok firmalar. Filmlerde dahil.

Valla ralliyi denemedim. Ben daha çok nordscheleife de basıyorum. Mousela zor oluyor ama olduğu kadar. Mouse a göre baya iyi sürelerde yapıyorum. Ama bunları konuşcak birini ya da forum discord sunucusu gibi yerleri bulamadım. İlgilene kişileri vs. Türkiyede de az olunca kalıyor öyle. Nerden hatam var nasıl daha iyi süreler yaparım taktikler nedir vs. Gibi şeyleri öğrenebilceğim bir yer aradım ama yok.

Hemen hee şey öyle ya. İlk oyundan sonra kar amacıyla yapıyorlar birçok firmalar. Filmlerde dahil.

Valla ralliyi denemedim. Ben daha çok nordscheleife de basıyorum. Mousela zor oluyor ama olduğu kadar. Mouse a göre baya iyi sürelerde yapıyorum. Ama bunları konuşcak birini ya da forum discord sunucusu gibi yerleri bulamadım. İlgilene kişileri vs. Türkiyede de az olunca kalıyor öyle. Nerden hatam var nasıl daha iyi süreler yaparım taktikler nedir vs. Gibi şeyleri öğrenebilceğim bir yer aradım ama yok.
Dirt Rally oynamanı tavsiye ederim.
Egzos patlaması
Çatırtı patırtı sesleri.
Turbonun kendisini helak etmesi
Grafikler
fizikler
arabanın deformasyonu çok ince hatta darbe yiyince öyle bir eziliyor ki efso

Neyse. Videoyla baş başa kal.

Dirt Rally oynamanı tavsiye ederim.
Egzos patlaması
Çatırtı patırtı sesleri.
Turbonun kendisini helak etmesi
Grafikler
fizikler
arabanın deformasyonu çok ince hatta darbe yiyince öyle bir eziliyor ki efso

Neyse. Videoyla baş başa kal.

Oyun gerçekten güzel duruyor ama o grafikleri bizim emektar kaldırır mı soru işareti.
Bunu setle oynamak çok keyifli olur. Klavye ile çok zor olur ya da oynanmaz. AC ve acc de mouse var ben ordan yırtıyorum biraz. Ama benim esas düşüncem pistlerde yarışmak ya. İRacing ve acc çok güzel simler. Ama iracing hem abonelikli hemde set gerekiyor.

Oyun gerçekten güzel duruyor ama o grafikleri bizim emektar kaldırır mı soru işareti.
Bunu setle oynamak çok keyifli olur. Klavye ile çok zor olur ya da oynanmaz. AC ve acc de mouse var ben ordan yırtıyorum biraz. Ama benim esas düşüncem pistlerde yarışmak ya. İRacing ve acc çok güzel simler. Ama iracing hem abonelikli hemde set gerekiyor.
Fazla güçlü sistem gerekmiyor gtx 680 ile oynardım. Şimdi gtx 1050 bile gözü kapalı kaldırır.

Oo iyiymiş o zaman. Peki klavye ile mi oynuyordunuz? Birde oyun kaç dolardı?
Klavyeyle güzel oynanıyor.
Biraz pahalı da ben genelde reepack indiririm anladın sen :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

önerilen sistem böyle.
Windows 7 , 8.1 , 10
Amd FX series veya intel core i3
4gb Ram
Amd hd5450 veya Nvidia Gt430 veya intel HD 4000
1gb Vram
directx11
40gb Depolama alanı

Son düzenleme:
Klavyeyle güzel oynanıyor.
Biraz pahalı da ben genelde reepack indiririm anladın sen :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

önerilen sistem böyle.
Windows 7 , 8.1 , 10
Amd FX series veya intel core i3
4gb Ram
Amd hd5450 veya Nvidia Gt430 veya intel HD 4000
1gb Vram
directx11
40gb Depolama alanı
Oo iyiymiş. Depolama hariç hepsini kurtarıyoruz 😀. 10gb yer var. 250gb ssd var laptopta. İlerde belki ssd ya da kasa alırsam aklımda hocam. Sağolun.

Geri