Umut282838
80+
- Reaksiyon skoru
- 37
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilmiyorum ki işte iş kanuna göre öyle ama bir şey diyemiyorlarAtılma sebebiyse senin dedikodunu yapanları neden işden atmıyorlar?
Bilmiyorum ki işte iş kanuna göre öyle ama bir şey diyemiyorlarAtılma sebebiyse senin dedikodunu yapanları neden işden atmıyorlar?
Genelde bir kere ismin kötüye çıktıysa seni her zaman öyle hatırlarlar.Bilmiyorum ki işte iş kanuna göre öyle ama bir şey diyemiyorlar
Iftirayi atani bul dava et direk.Herkese merhaba iş yerinde benim ağzımdan çıkmayan bir laf dönüp durmuş öğle aralarında ve teyit edildi ve benim demediğim ortaya çıktı bu durumdan dolayı canım sıkıldı gerçekten yöneticime konuştum ne yapmam gerekiyor
Bir sonuç çıkar mı acabaIftirayi atani bul dava et direk.
Dava aç işten ayrıl hocam bunlarla uğraşılmazHerkese merhaba iş yerinde benim ağzımdan çıkmayan bir laf dönüp durmuş öğle aralarında ve teyit edildi ve benim demediğim ortaya çıktı bu durumdan dolayı canım sıkıldı gerçekten yöneticime konuştum ne yapmam gerekiyor
Çıkar hocamBir sonuç çıkar mı acaba
Ne diye açaçam pekiDava aç işten ayrıl hocam bunlarla uğraşılmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çıkar hocam
Hakaret ve iftiraNe diye açaçam peki
Şahit gerekiyor mu buna iş yerindeEğer cidden uğraşmak istersen avukat ile görüşebilirsin çünkü bunun bir cezası var diye hatırlıyorum
İş arkadaşım hakıkında benim ağzımdan söylemiş gibi ev bul onu götürüp diye bir iftirahocam özel değilse nasıl bir iftira çok merak ettim
adımız çıkmış madem ben olsam doğru derdimİş arkadaşım hakıkında benim ağzımdan söylemiş gibi ev bul onu götürüp diye bir iftira
Böyle bir iftiraadımız çıkmış madem ben olsam doğru derdim