Arama sonuçları: *

1. Lloydˢᵗᵉʳ

🔥İndirim SHEIN | Kaliteli Boom Arm - Mikrofon Kolu 350₺!🔥(Yeni Hesap Gerektirir)

Dönüştürücüyle geliyor Capsule, direkt takıyorsun.
  2. Lloydˢᵗᵉʳ

🔥İndirim (Epic Games) Alan Wake Remastered 7.35TL

Araba sahnesinde fenasal motion sickness oluyor, hassasiyeti olanları uyarmış olayım.
  3. Lloydˢᵗᵉʳ

Shein indirimli ürünler

https://tr.shein.com/4-PCS-Elastic-Lycra-Earpad-Covers-Headphone-Covers-Stretchable-And-Washable-Sanitary-Earcup-Protectors-p-75185211.html?imgRatio=1-1 Kulaklık pedleriniz deriyse/soyulmaya başladıysa çok işinizi görecek, ölü fiyattan gereç.
  4. Lloydˢᵗᵉʳ

❌İndirim Bitti! Under Armour M beden tişört 250 TL

Pamuk karışımlı kumaş yazıp %100 polyester olma işi
  5. Lloydˢᵗᵉʳ

Webcam önerisi 3000tl

https://www.akakce.com/webcam/en-ucuz-konftel-cam20-eptz-fiyati,687729443.html Bütçe artarsa OBSBOT Meet SE ya da Elgato Facecam Neo bakılabilir.
  6. Lloydˢᵗᵉʳ

Geceye bir şarkı bırak

7. Lloydˢᵗᵉʳ

🔥İndirim SHEIN | Kaliteli Boom Arm - Mikrofon Kolu 350₺!🔥(Yeni Hesap Gerektirir)

Tercihe bağlı olarak zaten ikisini de paylaştım, yurt dışı istemeyenler için. Yurt içinde kargo fiyatı eklenince fiyat farkı x5-6 falan oluyor çünkü. Ki ikisi de kaliteli malzemeden.
  8. Lloydˢᵗᵉʳ

İlk olarak uyumluluğu soran arkadaşların mesajlarını alıntıladığım yorumumda yazmıştım, sonradan ana mesaja da ekledim (ürün standart boom arm ölçüsüne sahip olduğu için belirtme gereği duymadım öncesinde). Sepeti dolduracak ürünler ekleyebilirsen Temu'daki paylaştığım linkten daha ucuza...
  9. Lloydˢᵗᵉʳ

Android YouTube Video İndirme Uygulaması Önerisi

Önceki sürümlerde bende de oluyordu. Önerilen güncel sürümü yamalamayı veya signature spoof ayarını açmayı deneyebilirsin.
  10. Lloydˢᵗᵉʳ

Arkadaşlar yanlış anlamayın ama sorularınızı alıntılayarak yazdığım cevapları okumadan "uyumlu değil", yok "elimizde patladı" vesaire yazıyorsunuz. Hem ana mesajda, hem de uyum mevzusu hakkında soruları alıntıladığım mesajda kutudan adaptör çıkmadığını, mikrofonunuzun yanında dönüştürücü adaptör...
  11. Lloydˢᵗᵉʳ

Geceye bir şarkı bırak

12. Lloydˢᵗᵉʳ

Android YouTube Video İndirme Uygulaması Önerisi

YT Revanced veya Newpipe önerilir. Yeni sürümde Newpipe API'ı eklediler. Ayarlardan harici indirme butonunu aktive edince indirebiliyorsun. 1761064367 Snaptube hem zararlı hem adware, kullanmayınız.
  13. Lloydˢᵗᵉʳ

TR'ye gönderim için PAL ile çalışıyorlar, ekstra vergi çıkmıyor. Genelde Kargoist ile göndertiyorlar. Dağıtım öncesi gelir mesaj.
  14. Lloydˢᵗᵉʳ

Adguard dns çalışmıyor mu?

Hangi hizmet üzerinden DNS'i etkinleştirdin? Adguard DNS'in kendi dashboard'u üzerindense kapsamlı engelleme için sunucu ayarlarından paso filtre eklemen gerek. Normal DNS'i kullanıyorsan da DoH'a geçmelisin. 1760891748 Ayrıca benim bildiğim modem üzerinden engelleme yapan Adguard Home servisi...
  15. Lloydˢᵗᵉʳ

Yayıncı Mikrofon önerisi

Evet, USB üzerinden tak-çalıştır oluyor. USB ile bağlıyken sürücüyü indirip yazılım desteğinden yararlanabiliyorsunuz: https://www.maono.com/products/maono-link-software Aynı zamanda XLR girişi de olduğundan ileride istenirse harici ses kartı/miksere de bağlayabilirsiniz. Kutudan masaüstü...
  16. Lloydˢᵗᵉʳ

Youtube Video kullanılamıyor Bu içerik kullanılamıyor, daha sonra tekrar deneyin Hatası

Sorun çözülmüş ama belirteyim yine de; YouTube script aracılığıyla belli bir süre boyunca reklam engelleyici kullandığınızı tespit ederse hesaba geçici olarak softblock uyguluyor ve videolara erişimi sınırlandırıyor. O süre zarfında farklı hesaptan izlerseniz bahsettiğim yöntemler de çalışacaktır.
  17. Lloydˢᵗᵉʳ

Rock metal müzik önerir misiniz??

Diğer konu kilitlendiği için buradan yazayım. https://forum.donanimarsivi.com/konu/rock-metal-muzik-onerir-misiniz.1167963/post-10515522 Var ama kullanmıyorum uzun süredir. Ücretsiz şekilde YT Music kullanıyorum epeydir, işimi görüyor.
  18. Lloydˢᵗᵉʳ

Youtube Video kullanılamıyor Bu içerik kullanılamıyor, daha sonra tekrar deneyin Hatası

Dediğim ayarlar eklenti içindi. DNS panosuna tekrar baktım. Ayarlarda sitelere özel aktif/pasif ayarı yok. Yalnızca sunucu ayarlarından engelleme listelerinin tümünü kaldırıp, kullanıcı kurallarına YouTube reklamlarının ağ adlarını eklersen (kuralların bulunduğu veritabanı vardır bir yerde) o...
Geri