🔥İndirim SHEIN | Kaliteli Boom Arm - Mikrofon Kolu 350₺!🔥(Yeni Hesap Gerektirir)

ürün az önce geldi şansa elimde dönüştürü adaptör vardı a6 ile kurulum yaptım gayet güzel oldu masa üzerinde ki stand üstünde ki hantal görüntüsü kayboldu ve arm kaliteli, sanırım Türkiye pazarında ki emsalleri 1200-1500 lira filan. Konuyu paylaşan arkadaşın eline sağlık

ürün az önce geldi şansa elimde dönüştürü adaptör vardı a6 ile kurulum yaptım gayet güzel oldu masa üzerinde ki stand üstünde ki hantal görüntüsü kayboldu ve arm kaliteli, sanırım Türkiye pazarında ki emsalleri 1200-1500 lira filan. Konuyu paylaşan arkadaşın eline sağlık
evet gerçekten öyle benimde bekledimden iyi çıktı bu dönüştürücü fiziksel olarak bulabilceğimiz yerler yokmudur ?

Benim aparat geldi sorunsuz şekilde oldu. Fotoğrafını ekledim. Konuyu açan arkadaşa teşekkürler. Mikrofonum fifine a2
Tam olarak bu şekilde benimki de uydu yazmayı unutmuşum. A6 neo vardı.

Armut piş ağzıma düş istiyor herkes. Konu sahibinin mesajını alıntıladım, kendim fotoğraf attım. Konu da altı üstü 9 sayfa. 500 sayfa olsa anlarımda. Emek olmadan yemek olmaz

Yorumlara baktım kimse uslubunu bozmamış niye bu kadar gerildiniz

Arkadaşlar ürün bugün geldi. Malzeme kalitesi fiyatına göre güzel. Ben çok beğendim. Yaylı olan ucuz modellerden çok daha kaliteli.

Sadece bendeki ürün çok ağır ama köşeleri sıkınca tartıp yaratmayacağını henüz bilmiyorum. Şimdilik bir kaç fotoğraf eklim. Deneyince tekrar eklerim.
IMG_2024.webp

IMG_2023.webp

IMG_2021.webp

IMG_2020.webp

Yorumlara baktım kimse uslubunu bozmamış niye bu kadar gerildiniz

Bence bir daha oku. Fırsatı paylaşan kişiye laf sokmaya çalışmışlar. Böyle yaparak sadece fırsat paylaşan insanları küstürürler. Hiçbir şey araştırmadan her şeye hazıra konmaya çalışanlara her zaman ayar olmuşumdur. Çok var bunlardan.

Soruna gelince. Fiziksel olarak gidip alabileceğin yerler müzikal aletler, mikrofon satan yerler. Yani hangi şehirde yaşadığını bilmiyorum ama örneğin İstanbul'da olsaydın Karaköy, Kadıköy, Beşiktaş, Taksim, Bakırköy, Mecidiyeköy gibi yerlerde çok rahat bulabilirdin.

Edit: Bugün mikrofon kolunu ben de teslim aldım. Malzeme kalitesi fiyatına göre gayet iyi. 350-400 liralara satılan yaylı mikrofon kollarını kullanmadım ama muhtemelen onlardan çok çok daha iyidir. Satıcı 3/8 dişi 5/8 erkek adaptörünü satış sayfasında gönderiyoruz demiş ama göndermemiş. @Lloydˢᵗᵉʳ 'un yapabileceği bir şey yok. Belki o şanslı olandır ona gelmiştir. Bir tane adaptör alıp Blue Yeti gibi ağır bir mikrofonla deneyeceğim. Bakalım nasıl sonuç verecek.

1761308904124.webp

Son düzenleme:
Geri