Arama sonuçları: *

1. jombo

Sizce RTX 5080 + PS5 Pro + Switch 2 mi RTX 5090 mı ?

mesut çevik diyorsa daha erken çıkar xd.
  2. jombo

16 GB RX 9060 XT mi RTX 5060 Tİ 16 GM mı?

Mantıklı olup olmaması sana ve bütçene kalmış 9060xt alırım kalan bütçe ile başka şeyleri upgrade ederim diyorsan o zaman evet mantıklı.
  3. jombo

DLSS önde çıkmıyor dlss daha çok oyunda destekliyor ama fsr4 açık kaynaklı olduğu için 3-5 indirme yaparak bütün oyunlarda açabiliyorsun. Yoksa görüntü kalitesi olarak nerdeyse aynılar fark etmek zor çoğu oyunda.
  4. jombo

Ryzen 5 5600 ekran kartı önerisi

İyi dayanmış rampage psuların %99'u aşırı kötüdür , 2500-3000tl civarı kaliteli psu alabilirsin senin için iyi olur açıkçsı.
  5. jombo

oyun odaklı bir sistem düşünüyorsan amd işlemci seç 14600kf daha iyi olsa da x3d işlemciler diye bir gerçek var ilerde upgrade edersin. 1762979179 Hangisine bütçen yetiyorsa onu al 9060xt 16gb ile 5060 ti 16gb saf güçte aynı ama MFG gibi bir kaç ekstra özellik var nvidia da.
  6. jombo

eyvahlar olsun modeli nedir ?
  7. jombo

Sıkıntı çıkarmaz güzel seçim.
  8. jombo

RX 9060 SATIŞA ÇIKTI

normalde sadece hazır sistemler için olacaktı ama teorimiz doğru çıktı :D
  9. jombo

CHEAT ENGINE güvenli midir ve nereden indirilir?

Orjinal sitesi ise evet güvenilir yılların eskimeyen iki efsanesi '' lucky patcher ve cheat engine''
  10. jombo

Gereksiz işlemci kullanımı

Trojan senin bilgilerini cukkalayan bir virüs yani temizlesen bile şifrelerini yenilemende fayda var kaspersky yok ediyor direkt merak etme.
  11. jombo

Gereksiz işlemci kullanımı

3 ayda çok bir şey yapamaz trojan var ise şifrelerini değiştirmende fayda var.
  12. jombo

Sizi hayata bağlayan şey nedir ?

Aslında bende aile evinde kalma sorunu yokta fiziksel engelimden dolayı hiç bir işe yarayamam ve eve ekonomik olarak bir getirim olmadığı için çok kötü hissediyorum ailem şükürler olsun çok iyi biriler ve böyle bir şey düşündüğümü bilseler muhtemelen kızarlardı ama olsun , finansal özgürlük...
  13. jombo

Çözüldü✓ Bu ram fiyatı gerçekmidir

cl 46 gibi ufacık ama minnacık bir ayrıntıyı söylemiyorlar fiyatı o yüzden böyle olabilir.
  14. jombo

🔥İndirim Kioxia Exceria Plus G4 Gen5 1TB SSD 3.999 TL 😨 KOŞŞ

@Mehmet Yılmaz 'ın yan hesabı olduğunu ne zaman söyleyeceksin ?
  15. jombo

Sizi hayata bağlayan şey nedir ?

Türk halkı olarak ne kadar güzel ve absürt hayallerimiz varmış bu hayalleri elimizden alan herkesin babannesini selamlıyorum saygılar dostlar.
  16. jombo

Hazır Sistem Sonrası Yapılması Gerekenler ( Yardım )

O zaman işin biraz zor :D önce Bios ana kartın ayar kısmıdır biraz karmaşık ama araştırarak halledersin (expo ramlerin tam performansında çalışmasını sağlar , re-size bar ekran kartı ile işlemcinin daha iyi temas kurmasını sağlayıp performansını artırır eğer AMD gpu ve amd işlemci kullanıyorsan...
  17. jombo

Ups almam lazımmıı ?

Benim no name PSU'm bile ayda 7-8 kere kesintiye sorun yaratmıyordu (5.5 yıl kullandım) kısaca rahat ol.
  18. jombo

Sizce RTX 5080 + PS5 Pro + Switch 2 mi RTX 5090 mı ?

5080 süper veya 9080xt , 5090 oyun için abartı ve pahalı 5080 fiyat/fps oranı rezalet ve 24gb vrami yok.
  19. jombo

Hazır Sistem Sonrası Yapılması Gerekenler ( Yardım )

Öncelikle güncel driveri kuruyorsun , ana kartın biosunu güncelliyorsun , OCCT indirip bütün parçaları tek tek test ediyorsun , biosa girip expo ve re size bar açıyorsun , aygıt yöneticisine girip her şeyin güncel mi diye kontrol ediyorsun ve bu kadar.
  20. jombo

🔥İndirim Kioxia Exceria Plus G4 Gen5 1TB SSD 3.999 TL 😨 KOŞŞ

@Abdullah Hacıgül Şu ssdye bi inceleme gelir mi ? fiyatına göre bence çok iyi duruyor ama bu kadar ucuz olması garip geldi.
Geri