Bu arkadaşı dinleyip gezginlerden bir şey indirme git kendi sitesinden indir kurarken ya interneti kes yada reklamları her gördüğünde reddet yoksa reklam yüklüyor.kardom yılların yazılımı cheat engine gezginlerden indirdim ben kardom güvenilir fakat kardom defender falan virüslü diyip silmeye çalışıyor oyunlara falan müdahale ettiği için bilgin olsun kardom ama normalde zararsız yazılım kardom yani
Gezginlerden mi indirsinkardom yılların yazılımı cheat engine gezginlerden indirdim ben kardom güvenilir fakat kardom defender falan virüslü diyip silmeye çalışıyor oyunlara falan müdahale ettiği için bilgin olsun kardom ama normalde zararsız yazılım kardom yani
Orjinal sitesi ise evet güvenilir yılların eskimeyen iki efsanesi '' lucky patcher ve cheat engine''Merhabalar, cheat engine diye bir şey gördüm, ve merak ettim. İndireceğim güvenli midir?
Hiçbişey bilmeyen biri daha, kendi sitesi varken neden o tarz sitelerden indirirsinki? komikkardom yılların yazılımı cheat engine gezginlerden indirdim ben kardom güvenilir fakat kardom defender falan virüslü diyip silmeye çalışıyor oyunlara falan müdahale ettiği için bilgin olsun kardom ama normalde zararsız yazılım kardom yani
3 reklam yüklemek yerine 5 reklam + virüs içinHiçbişey bilmeyen biri daha, kendi sitesi varken neden o tarz sitelerden indirirsinki? komik
zamanında bir çok ofline oyunda hile yapmıştım, para hilesi gem hilesi ne günlerdi beMerhabalar, cheat engine diye bir şey gördüm, ve merak ettim. İndireceğim güvenli midir?
bugün indirdim kendi sitesinden, sıfır reklam sıfır virüs3 reklam yüklemek yerine 5 reklam + virüs için![]()
kardom yılların yazılımı cheat engine gezginlerden indirdim ben kardom güvenilir fakat kardom defender falan virüslü diyip silmeye çalışıyor oyunlara falan müdahale ettiği için bilgin olsun kardom ama normalde zararsız yazılım kardom yani