Arama sonuçları: *

1. darktower

Termal macun yenilemeli miyim?

Masaüstü için yılda bir kere bakım yapsanız yeterli. Tabii ara sıra ön fan kısımlarını, fan ararına takılan tozları temizleme ve içine hava tutma yapılabilir. Dizüstülerde termal macun ve kasa bakımı için 6 ayda bir ideal.
  2. darktower

Format Sonrası FPS Drop Sorunu

Evet olabilir. Arka planda çalışan uygulamalar vb. azaltın. Ayrıca sıcaklık kaynaklı da olabilir, dizüstüler daha çok bakıma ihtiyaç duyuyor. İşlemci ve GPU yapsanız da anakart üzerindeki pedler de eskimiş olabilir. İmkanınız varsa videodaki kanalın sahibine de gönderebilirsiniz...
  3. darktower

Valorantta oyundan atıyor?

Valorant'a gelen bir güncelle OC ile düzgün çalışmıyor olabilir. Keza termal macun bakım günü falan gelmiş olabilir. Yani BIOS ayarlarını sıfırlayıp deneyin, çözülüyorsa OC kaynaklıdır. Tekrar değerleri gözden geçirin, dediğim gibi soğutma vb. bir yetersizlik varsa bakımlarını yapın. Ryzen...
  4. darktower

🔥İndirim Rampage PhaseChange Thermal padler Vatan'ın stokta - 135 TL

Klavye ve giriş seviyesi kulaklık da tercih edilir de, diğer ürünlerde insanlar niye tercih eder anlamıyorum. Yani termal macun vb. ₺350-400 altında kalitesiz olacağı belli. Kasa, sıvı veya hava soğutma, PSU gibi ürünlerde de Çinli ve kaliteli firmalar varken, niye fason üretim ürün alırlar hiç...
  5. darktower

Ryzen Master diyor, eğer o uygulama ile OC yaptıysanız ayarları sıfırlayın ve Ryzen masteri kaldırın. Ayrıca BIOS ayarlarını da sıfırlayın, sonrasında Resizebar, XMP vb. açın.
  6. darktower

Aygıt yöneticisi ağ bağdaştırıcıları kısmında Wifi diye yazar. Bluetooth ayrıdır büyük ihtimalle.
  7. darktower

DDU ile sürücüyü kaldırıp, eski bir AMD sürücüsü yükleyin. AMD'de bu sorunlar maalesef çok fazla yaşanıyor. Bu tarz sorunlarda ilk işiniz AMD Reddit vb. istikrarlı sürücü sürümünü öğrenmek ve ona dönmek. Hata vermediği sürecede eski sürücüde kalmak. Ayrıca AMD Raedon ayarlarını da çoğunlukla...
  8. darktower

1300 tl ye kulaklık onerısı

H2002P o kulaklığa göre konforlu kalıyor. Kulaklığı sarmıyor, en üst ayarında da kafaya o kadar da baskıyı yok. Ağrı falan yapmaz yani. Ayrıca bu kulak ağrı olayını sadece ₺400-800 arası ucuz modellerde gördüm. Kulak ped kısmı hareket eden kulaklık kolay kolay ağrı yapmaz. H2002P sadece ses...
  9. darktower

K870t pro sarjı erken bitiyor

RGB falan açıksa normal. Düzgün fareler şarj uzun süre gitsin diye fareye RGB eklemiyor. Klavyenin de 2000 MAh bataryası var yani normal. AigoA100 falan da o civarda bataryası vardı. Ama o klavyede beyaz bir ışık dahi yoktu. RGB'li kullanacaksanız 4000 MAh veya 8000 MAh içeren modellere...
  10. darktower

Yardım SIMGOT EP5 Alınır Mı? 6500TL Fiyatı Var. Önerilere Açığım

Mirliva bu kulaklıkları bayağı öneriyor. Sürücü boyutundan çok bunlar stüdyo kulaklığı, yani sesi oyuncu kulaklığı diye geçen 50-53 mm daha iyi veriyor. Bütçeniz çıkıyorsa şans vermenizi öneririm.
  11. darktower

1300tl civarı kablosuz kulaklık üstü kulaklık önerisi

https://www.akakce.com/bluetooth-kulaklik/en-ucuz-havit-h652bt-anc-bej-kulak-ustu-fiyati,1130134679.html https://www.akakce.com/bluetooth-kulaklik/en-ucuz-havit-h655bt-hybird-anc-bej-kulak-ustu-fiyati,397612689.html
  12. darktower

Windows 11 geçerken uygulmalar dosyalar silinir mi

GDrive vb. yükleyip de saklayabilirsin.
  13. darktower

Yardım Yardim edermisiniz internet ile ilgili yardimmm

Turkcell'in bir tane zımbırtısı vardı adını unuttum. Ama kotalı ve çok pahalıydı. Keza Elon'un yine adı aklıma gelmeyen uzay interneti de büyük ihtimalle pahalı olacak. https://www.turkcell.com.tr/ev-interneti/superbox Lokasyon değiştirmek veya altyapı yapmaları için baskı yapmak dışında...
  14. darktower

Windows 11 geçerken uygulmalar dosyalar silinir mi

Yükseltmede aktarmaya çalışıyor, ama istikrarlı olmuyor. Çoğu uygulama bozuluyor. Önemli veri (resim, video, belgelerim klasörü gibi) saklayın. Yedek diskiniz varsa Steam vb. oyunlarını tutun. Sonra ana diske format atın. Hatta bu geçişte bence yedek depolama yoksa alın, Windows için diskin bir...
  15. darktower

1.5-2k arası oyun için kulaklık önerisi

Fuxi serisinin omurgası çok sağlam durmuyor. Ayrıca mikrofon önemliyse bence bu bütçede kablolulara yönelin. Fuxi daha çok sattığından hem ses hem mikrofon kullanımında, mikrofon sorunu yaşayan çok kullanıcı yorumu gördüm...
  16. darktower

Corsair m75 air alınır mı

Çok çirkin duruyor, ayrıca teknik fazla detayı da yok. Ben yerinizde olsam başka alternatiflere yönelirdim.
  17. darktower

Spirit of Aim Pro mu vs Ace Series Poron

Poron yüzeyi daha kaliteli diye biliyorum. Pro ise Spirit of Aim rengi ve boyutu farklı versiyonu. İkisi de üzmez ama tasarım odaklı da bakıyorsan istediğini alabilirsin.
  18. darktower

10Mbps için 100TL vermeye değer mi?

Ben Netspeed kullanıyorum, sana 100/20 yetiyorsa geçmeni öneririm. Şu an bulunduğun firma gereksiz pahalı diyebilirim. Geçtikten sonra da Keenetic bir modem alırsın kullanırsın. Şu an kullandığın altyapıyı 1-2 saatlik kesinti ile aktarabilirsin. Ben de Türk Telekom 16 Mbps paketten, 75 Mbps...
  19. darktower

Cs2 4:3 den alt+tab atınca driverlar siliniyor

Windows 10 güncelleme almıyor, durmayın. Windows 11 artık oyunlar için de güncelleme alıyor. Steam'ın el konsolu için yaptığı ataklar, Microsoft'u da hareket geçirdi. Directx, RT vb. tarafındaki tüm performans güncellemelerini de Win11 alıyor.
  20. darktower

10Mbps için 100TL vermeye değer mi?

Firmayı arayın biraz mırın kırın yapın hem daha yüksek hız hem de daha düşük fiyata paket ayarlarlar. Bu firmalar uygun fiyatı taahhüt ile veriyor. Siteden falan yükseltme yapmayın.
Geri