30mbpsye göre çok pahalı fiyatŞuanki paketim 30Mbps destekliyor ve fiyat 700TL yükseltme seçeneklerinde baktığımda 40Mbps için 800TL ve 50Mbps için 900TL var sizce yükseltmeye değer mi?
Türknet 1000 veriyor bu fiyata onlara göre yüksek biliyorum ama bizdeki altyapı sadece bu maalesef en ucuz fiyat bunu verdiler.30mbpsye göre çok pahalı fiyat
baska firmalarin altyapilarini sorguladiniz mi hocam? tt vodafone veya turkcell gecen haftalarda vodafone 1000/200 e gecis yaptik 759 anlasmali sekildeTürknet 1000 veriyor bu fiyata onlara göre yüksek biliyorum ama bizdeki altyapı sadece bu maalesef en ucuz fiyat bunu verdiler.
Yok sadece bu var o da geçen sene geldi zaten bu olmasa hiç internet yoktu. Vodafone ye sormuştum bana 20Mbps 600TL demişti sanırım.baska firmalarin altyapilarini sorguladiniz mi hocam? tt vodafone veya turkcell gecen haftalarda vodafone 1000/200 e gecis yaptik 759 anlasmali sekilde
Yok maalesef arayınca daha pahalı diyorlar 50Mbps 1050TL dediler son sorduğumda.Firmayı arayın biraz mırın kırın yapın hem daha yüksek hız hem de daha düşük fiyata paket ayarlarlar. Bu firmalar uygun fiyatı taahhüt ile veriyor. Siteden falan yükseltme yapmayın.
Normalde yetiyor zaten sadece 50-60GB boyutlu yükleme yapınca aşırı uzun sürüyor geceden bırakmak şart oluyor ama onu da 10-20Mbps artışla çözemem sanırım.Sağlam ekliyor üstüne. Yani normal bir kullanıcı için mevcut paketin gayet iş görür.
altyapı testi yap netspeed gibi sitelerden portun ne kadar desteklediğini kaç metre uzakta olduğunu falan bakabiliyorduk ona göre turknet'e falan geçersin 10mbps için 100tl değmez benceŞuanki paketim 30Mbps destekliyor ve fiyat 700TL yükseltme seçeneklerinde baktığımda 40Mbps için 800TL ve 50Mbps için 900TL var sizce yükseltmeye değer mi?
Bir nebze iyi olurda fiyatı çok. Yine çözüm yolları vardır belki de. Aklıma ilki aboneliği kapatıp tekrar aile üyesinin biri kampanyalı denk getirse nasıl olur? Kapatınca hemen başka isme açılıyorsa iyidir. Bunu tam bilmiyorum.Normalde yetiyor zaten sadece 50-60GB boyutlu yükleme yapınca aşırı uzun sürüyor geceden bırakmak şart oluyor ama onu da 10-20Mbps artışla çözemem sanırım.