Jordicrusher
80+
- Konu Sahibi Konu Sahibi
kesilme olacakmı onada bak hocam.
kesilme olacakmı onada bak hocam.
aygıt yöneticisinden ağ bağdaştırıcılarına gel ekran görüntüsü at.Alıntıyı görüntüleşuan bi kesinti yok ama bazı oyunlarda 0a düşüyo 10 20 15 25 30 civarı böyle sürekli oynuyor
aygıt yöneticisinden ağ bağdaştırıcılarına gel ekran görüntüsü at.
realtek family controllere çift tıkla gelişmişe gel speed duplex ayarını 1 gbps tam ikili yap uygula de test et.
Başka bir ayar var mı biliyor musun daha düşük ping almak için interneti tam verimli kullanmak içinrealtek family controllere çift tıkla gelişmişe gel speed duplex ayarını 1 gbps tam ikili yap uygula de test et.
ping konumuna göre değişiyor hocam internet servis sağlayıcın nedir?Tamamdır deniyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Başka bir ayar var mı biliyor musun daha düşük ping almak için interneti tam verimli kullanmak için
Türktelekom valorantta arada 13 14 alıyorum bazen 17 18 19 civarı psikolojik olarak etkiliyor biraz csde'de öyle en düşük pingi almak istiyorumping konumuna göre değişiyor hocam internet servis sağlayıcın nedir?
normal hocam.Türktelekom valorantta arada 13 14 alıyorum bazen 17 18 19 civarı psikolojik olarak etkiliyor biraz csde'de öyle en düşük pingi almak istiyorum
modem ayarları var diyolar hiç ellemedim biliyor musun onunormal hocam.
gerek yok hocam ona.modem ayarları var diyolar hiç ellemedim biliyor musun onu
Peki eyw yardımın içingerek yok hocam ona.