Arama sonuçları: *

1. T

Interchange Intro ve Level 1,2,3 (5th Edition) DVD kitapları (İngilizce)

Maalesef kitap gönderimi yapmıyorum.
  2. T

Çözüldü✓ Anakart sorunu

Elimde kamera görüntüleri var deseydin, yani kullanıcı hatası olmadığı yönünde onları böyle ikna edebilirdin. Eğer buna rağmen inat ederlerse mecbur THH başvurmalısın.
  3. T

Borsa ve hisse senetleri hakkında günlük analiz yapalım

Bugünkü hedefim 65,20 TL idi sanırım ama bu hedefimi çizdiğim kanalın ortalaması şeklinde belirledim... Her sinyalde hedefim değişiyor çünkü yani yarın hedefim büyük olasılıkla değişecektir. ASELS için yarın kar satışları gelirse ve veriler ışığında hesaplamam güncel hedefi de tutarsa sonrası...
  4. T

Yetenek Nereden Temin Edilir?

Yetenek keşfedilir ve keşfedildikten sonra da sadece geliştirilir... Kazanılmaz yani...
  5. T

Nasıl matematik çalışmalıyım ?

Youtube izlemek insanı genelde sıkar :( Öncelikle kitaptan konu anlatımını örneklerle pekiştirerek çalış, eğer anlamadığın noktalar olursa o zaman o nokta üzerine veya konu üzerinde youtube ba başvur. Sonra da testlere geç. Antrenmanlarla matematik geo ve fen serisinin şiddetle tavsiye ederim...
  6. T

Nasıl matematik çalışmalıyım ?

Sadece vesvesedir o... Her çalışan başarır, yeteri kadar özenli çalışmayanlar başaramaz sadece... Sana kalan sadece doğru hedefler belirlemek, o zaman iş çok daha kolay olur. Aşk için yazdığım kısmı da unutma, aşık olmak iyidir, seni gelecek konusunda ayarlar ve ders çalışmak zorunda olduğunu...
  7. T

12/11/2024 Salı günü borsa kapanışı: PATEK önceden uyardığım gibi hala kuvvetli düşüşünü devam ettirmekte... Diğer hisselerde kar satışları meydana geldi gibi, daha tam incelemedim... ASELS hissesi için pusuda beklemekteyim :D İstediğim, hedeflediğim fiyata düşerse yarın alacağım, bugün...
  8. T

Dün günlük trade için ASELS hissesi almıştım, yeni bir stratejiyi denedim ve çok ama çok güzel sonuç aldım :) Ben ihtiyatlı tutmuştum satış hedefini, ASELS hissesi bugün yazdığım hedeften daha çoook yükseldi yaklaşık %2-3 yükseldi diyebilirim. Ben %1,5 civarı tutmuştum, ama iki katı yükseldi :D...
  9. T

Windows7 de Çalışan Antivirüs Kaldı mı?

chomar :D win 7 32bit ve 64 bit sürümleri de var... https://www.chomar.com.tr/tr-tr/yuklemeler/chomar-antivirus.aspx https://my.c-prot.com/tr-tr/
  10. T

2x16 Gb RAM TAVSİYESİ

https://kelaptop.com/en/lenovo-ideapad-gaming-3-82k200jytx Yukarıdaki bağlantıda lazım olan tüm bilgiler yazıyor....
  11. T

O zaman kimseye güvenme hatta kendi şansına dahi güvenme. Ne zaman ki iyice tecrübe ettin, kavramları ve stratejileri öğrendin işte o zaman gerçek manada borsaya gir. Eğer öğrenmek istersen şimdi küçük başla, yani zararı sana dokunmayacak kadar alım yap, ne zaman ki piştiğini hissettin o zaman...
  12. T

BRISA da yükselim eğilimi olan hisselerden, ayrıca 1 Aralıkta kış lastiği zorunlu olacak... 1731340766 Özellikle ilgilendiğin bir hisse var mı?
  13. T

11.11.2024 Pazartesi borsa kapanışı: Önceden belirtmiş olduğum tüm hisseler bugün yeşillendi :) Özellikle TLMAN açılışta çoşmuştu :) Yine BRISA da güzel yükseldi. ASTOR da yükseldi. PATEK yine düştü. Ben biraz ASELS hissesine yatırım yaptım, az biraz kar elde ettim ama hisseleri...
  14. T

2x16 Gb RAM TAVSİYESİ

Dizüstü bilgisayarlarda anakart değil de bilgisayarın marka ve modeli yükseltme için çok önemlidir. Çünkü anakartlarda değişiklikler oluyor...
  15. T

Borsa açılışa hazırlanıyor... Bakalım vadeli piyasa endeksi güne nasıl başlayacak...
  16. T

Yeni aldiğim kioxia exceria sata ssd sağlığı 80'e düştü

Aynı ssd den ben de 2 adet almıştım ve sağlıkları 1 aydan fazla olduğu halde %100 hala... Sıkıntı olmadı bende. Kendi bilgisayarımda ise samsung 1tb kullanıyorum, dram li... Bilgisayar eskiden reset atarsa windows onarım ekranında açılıyordu ama şimdi herhalde dramden kaynaklı olsa gerek...
  17. T

Windows her açılışta bu ekrana düşüyor

ACER modeli nedir?
  18. T

Monitör menü kısmı açılmıyor

MONİTÖRÜN MARKASI ASUS MU? 1731252649 • Dil: OSD dilini seçin. Seçenekleriniz şunlardır: İngilizce, Fransızca,Almanca, İspanyolca, İtalyanca, Felemenkçe, Rusça, Lehçe, Çekçe,Hırvatça, Macarca, Rumence, Portekizce, Türkçe, BasitleştirilmişÇince, Geleneksel Çince, Japonca, Kore Dili, Farsça, Tai...
  19. T

Monitör menü kısmı açılmıyor

asus mu markası? modeli marka diye yazmışsın o_O
  20. T

Windows her açılışta bu ekrana düşüyor

windows önyükleme yöneticisi hala aktif, disklerin birinde duruyor... Silmen gerek, eski bilgisayarlarda hangi diskte ise temiz format atman gerek ama yeni bilgisayarlarda:
Top Bottom