Arama sonuçları: *

• Users: Horoz
  • Order by date
  1. Horoz

Razer KRAKEN Pro V2 sağ tarafından çok az ses geliyor

Razer KRAKEN Pro v2 kulaklığım var, sağ taraftan yok denicek kadar az ses geliyor yani bozuldu :( Kadiköyde yazıcıoğlunda falan yapılır mı? yoksa kendim halledebilirmiyim ve ne kadar fiyat çıkar ortalama, kulaklığın pedleri falanda berbat.
  2. Horoz

Sadece windows u ssd ye klonlama

rezerve
  3. Horoz

Razer Basilisk V2 Neden Bu kadar Ucuz?

Orta. 1609578097 Sana bir soru ; 200.000 TL 'ye 2021 model reanult clio mu alırdın, yoksa 2012 model BMW 312 mi?
  4. Horoz

parası olmayan razer almasın bu kadar basit
  5. Horoz

Yeni SSD 'ye SADECE Windows nasıl klonlanır?

windows dosyaları sadece Windows klasöründekimi?
  6. Horoz

Fiber int gelicek 1-2 aya o zaman kadar böyle idare edicem sonra format atarım
  7. Horoz

Biri m2 diğeri sata ikiside takılı zaten, m2 yi boot a alırsam flash belleği algılayacakmı? Birde eski diskte direk windowsu manuel silmeye izin verirmi
  8. Horoz

Mouse, kulaklık ve klavye konusunda razer a güvenebilirsin. İnsanların parası olmadığı için çok önyargıyla yaklaştılar şimdi de kötüleniyor güzelim marka. Özellikle kulaklık kalitesi mükemmeldir farkı hissettirir. Mouse olarak mamba var bende senelerdir kullanıyorum eğer fiyat hoşuna gittiyse...
  9. Horoz

Şu ahmet isimli arkadaş gelip herkesin kafasını bulandırmaya kararlı, yani SADECE windowsu geçirmek istediğimi daha ne yaparak anlatmam gerek?
  10. Horoz

Ya kardeşim insanların kafasını karıştırıyosun yukarıda basa basa SADECE WİNDOWS demişim 1609574785 Ben klonlama uygulamasının resmini koymadım galiba yukarı 1609574829 Koymuşum pardon
  11. Horoz

Eski disteki sadece windowsun gitmesini istiyorum diğer belgelerin kalmasını istiyorum
  12. Horoz

Önceden yenisini biçimlendirmeme gerek varmı? Birde eski ssd deki windowsu nasıl sileceğim boşuna yer kaplamasın :)
  13. Horoz

Merhaba, yeni SSD aldım ve internette eskiden yeniye nasıl klonlayabileceğime dair bir sürü rehber var, ancak hepsi sadece komple nasıl klonlayabileceğimi gösteriyor. Ben sadece Windows 'u yeni ssd ye geçirmek, ardından eski SSD 'yi depo olarak kullanmak ve oradaki Windows 'u silmek istiyorum...
  14. Horoz

QUOTA_UNDERFLOW hatası

Selam, Mavi Ekran hatasıyla karşılaştım durduk yere, ardından daha fazla olmadı ama çok takıldım bu soruna. DMP dosyaları : https://drive.google.com/file/d/1UB7gS9kq_8Ot5-IbyeFOJbAHaYF3Mdp4/view?usp=sharing 1601157281...
  15. Horoz

Kablolama nasıl yapmalıyım?

Merhaba pc topladım ve parçalar yolda ancak kablolama nasıl yapacağımı tam bilmiyorum. Teknobiyotik videosunu izledim ve bir şey anlamadım Donanım Arşivi detaylı pc toplama videosunuda izledim ancak hala aklımda sorular var. Mesela boşta kalan kablolar olacakmı? veya kabloları nereden...
  16. Horoz

Çözüldü✓ Kablolama nasıl yapılır?

Selam yeni pc topladım parçalar yolda ancak ben nasıl kablolama yapacağımı tam bilmiyorum bunun hakkında açıklayıcı bir rehber varmı?
  17. Horoz

10.200 TL ye sistem alacağım önerilerinizi bekliyorum

Ben sevdim güzel bence bende benzerini topladım : Ryzen 5 3600x İnno3D RTX2060 Super Gskill 2x8 3200mhz CL16
  18. Horoz

500 GB SSD yeterli mi? HDD almalı mıyım?

Yıl 2020 ne yap ne et HDD den uzak dur alcaksan bi ssd daha al bende 500 gb ssd aldım onu kullanacağım sadece
  19. Horoz

Monitör seçimi

1500-1600 max
Top Bottom