Sadece windows u ssd ye klonlama

GURKANSER

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
250
Arkadaşlar bende ki ssd kronik sorunlu bu yüzden yeni ssd alacağım ama oyunlarda değil windows ta prooblem yaşıyorum o yüzden sadece windowsu kopyalamak istiyorum bunun bi yolu varmıdır oluyormu yok sa illa hepsi birden mi kopyalanması gerekli

Format atman sıfırdan daha iyi olacaktır.Hiç uğraşma kopyalamaymış oymuş buymuş.

Format atman sıfırdan daha iyi olacaktır.Hiç uğraşma kopyalamaymış oymuş buymuş.
Pc yeni sıfır o yüzden formatlamak istemiyorum daha alalı 1 sene yeni oldu 2060 ve 3500x var
Post automatically merged:

Ve çok zahmetli çok uzun sürer herşeyi tekrar indir kur vs bu işlemi bu yüzden tercih ediyorum

Oyunlar dışında hiç uzun sürmüyor.15-20 dakikada format atarım üstüne tüm sürücüleri kurarım.Oyunlarıda gece başlatırım sabaha iner.

Oyunlar dışında hiç uzun sürmüyor.15-20 dakikada format atarım üstüne tüm sürücüleri kurarım.Oyunlarıda gece başlatırım sabaha iner.
Bro oyunlar sıkıntı zaten 400 gb oyun var ve birsürü program var indirmem gereken o yüzden olmaz o işlem

rezerve

Geri