Neler Yeni

Sadece windows u ssd ye klonlama

GURKANSER

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Gürkan Üçpınar
Arkadaşlar bende ki ssd kronik sorunlu bu yüzden yeni ssd alacağım ama oyunlarda değil windows ta prooblem yaşıyorum o yüzden sadece windowsu kopyalamak istiyorum bunun bi yolu varmıdır oluyormu yok sa illa hepsi birden mi kopyalanması gerekli

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
Format atman sıfırdan daha iyi olacaktır.Hiç uğraşma kopyalamaymış oymuş buymuş.

GURKANSER

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Gürkan Üçpınar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Format atman sıfırdan daha iyi olacaktır.Hiç uğraşma kopyalamaymış oymuş buymuş.
Pc yeni sıfır o yüzden formatlamak istemiyorum daha alalı 1 sene yeni oldu 2060 ve 3500x var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve çok zahmetli çok uzun sürer herşeyi tekrar indir kur vs bu işlemi bu yüzden tercih ediyorum

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
Oyunlar dışında hiç uzun sürmüyor.15-20 dakikada format atarım üstüne tüm sürücüleri kurarım.Oyunlarıda gece başlatırım sabaha iner.

GURKANSER

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Gürkan Üçpınar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyunlar dışında hiç uzun sürmüyor.15-20 dakikada format atarım üstüne tüm sürücüleri kurarım.Oyunlarıda gece başlatırım sabaha iner.
Bro oyunlar sıkıntı zaten 400 gb oyun var ve birsürü program var indirmem gereken o yüzden olmaz o işlem

Horoz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Cemil Serter
rezerve

Top Bottom