Yeni SSD ye Windows u geçirme

Maethril_

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
395
Şuan kullandığım SSD de de hem oyunlar hemde windows yüklü. Bir SSD daha aldım ve sadece Windows u yeniye geçirip düğer her şeyin eskisinde kalmasını istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim ?

format atarak

Oyunların silinmesini istemiyorum.
yeterli alanın var ise o diske yedeğini alabilirsin sonra çıakrtıp diğer ssd ye windows atıp tekrar takarsın yedeği geri yüklersin o diskide disk yönet kısmından silersin . eğer diskleri karıştırmam diyorsan bu işlemleri diğer disk kapalı oalrakta yapabilirsin.

yeterli alanın var ise o diske yedeğini alabilirsin sonra çıakrtıp diğer ssd ye windows atıp tekrar takarsın yedeği geri yüklersin o diskide disk yönet kısmından silersin . eğer diskleri karıştırmam diyorsan bu işlemleri diğer disk kapalı oalrakta yapabilirsin.
Hocam peki şöyle yapsam olur mu ? Bendekini çıkarayım diğerini takayım windowsu ona kurup bitiriyim. Sonra bendekini tekrar takayım. Taktıktan sonra ondaki Windows dosyalarını sileyim.

Hocam peki şöyle yapsam olur mu ? Bendekini çıkarayım diğerini takayım windowsu ona kurup bitiriyim. Sonra bendekini tekrar takayım. Taktıktan sonra ondaki Windows dosyalarını sileyim.
diskin imajını al ozaman veya clonla

Hocam sence Windows u yeniye geçirmeye değer mi ? Şuan ki SSD de 2300 e 1750 hız alıyorum ama Dram yok. Yeni aldığımda 2100 e 1700 hız alıyorum ama Dram var. @Nirvana

Formatla uğraşmamak için Macrium Reflect ile eski SSD deki her şeyi yenisine aktardım. Oyunlarda ona geçmiş oldu ama yapacak bir şey yok.

Geri