Yeni SSD ye Windows u geçirme

Maethril_

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
399
Şuan kullandığım SSD de de hem oyunlar hemde windows yüklü. Bir SSD daha aldım ve sadece Windows u yeniye geçirip düğer her şeyin eskisinde kalmasını istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim ?

format atarak

Oyunların silinmesini istemiyorum.
yeterli alanın var ise o diske yedeğini alabilirsin sonra çıakrtıp diğer ssd ye windows atıp tekrar takarsın yedeği geri yüklersin o diskide disk yönet kısmından silersin . eğer diskleri karıştırmam diyorsan bu işlemleri diğer disk kapalı oalrakta yapabilirsin.

yeterli alanın var ise o diske yedeğini alabilirsin sonra çıakrtıp diğer ssd ye windows atıp tekrar takarsın yedeği geri yüklersin o diskide disk yönet kısmından silersin . eğer diskleri karıştırmam diyorsan bu işlemleri diğer disk kapalı oalrakta yapabilirsin.
Hocam peki şöyle yapsam olur mu ? Bendekini çıkarayım diğerini takayım windowsu ona kurup bitiriyim. Sonra bendekini tekrar takayım. Taktıktan sonra ondaki Windows dosyalarını sileyim.

Hocam peki şöyle yapsam olur mu ? Bendekini çıkarayım diğerini takayım windowsu ona kurup bitiriyim. Sonra bendekini tekrar takayım. Taktıktan sonra ondaki Windows dosyalarını sileyim.
diskin imajını al ozaman veya clonla

Hocam sence Windows u yeniye geçirmeye değer mi ? Şuan ki SSD de 2300 e 1750 hız alıyorum ama Dram yok. Yeni aldığımda 2100 e 1700 hız alıyorum ama Dram var. @Nirvana

Formatla uğraşmamak için Macrium Reflect ile eski SSD deki her şeyi yenisine aktardım. Oyunlarda ona geçmiş oldu ama yapacak bir şey yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,780
Üyeler
191,163
Son üye
1lorianz
Geri