Neler Yeni

Yeni SSD 'ye SADECE Windows nasıl klonlanır?

Horoz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Cemil Serter
Şöyle yapabilirsiniz.
Önce bir iso kurulum flaşı yapın.
Flaş takılı bir şekilde yeniden başlatın.
Yeni ssd'yi takın ve biostan boot'ta en üste onu alın.
Sonra ona windows kurun PC açılacaktır.
Eski disk'e bu bilgisayardan sağ tık yapın şu an tam hatırlayamadım. Disk temizlemede eski Windows sürümleri gibi bir bölüm vardı yanlışım yoksa bu şekilde windowsun silinir.
Biri m2 diğeri sata ikiside takılı zaten, m2 yi boot a alırsam flash belleği algılayacakmı? Birde eski diskte direk windowsu manuel silmeye izin verirmi

ahmetcnar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
M.Ahmet Çinar
Ya kardeşim insanların kafasını karıştırıyosun yukarıda basa basa SADECE WİNDOWS demişim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben klonlama uygulamasının resmini koymadım galiba yukarı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Koymuşum pardon
pardon özür dilerim konuyu tekrar okuyunca daha net anladım evet yorumum kafa karıştırabilir nasıl silebilirim

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Biri m2 diğeri sata ikiside takılı zaten, m2 yi boot a alırsam flash belleği algılayacakmı? Birde eski diskte direk windowsu manuel silmeye izin verirmi
Flaşı boot alıp m2'ye kuracaksın da o eski diskteki silinir mi tam emin olamadım :(

xragu

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,315
İsim
Fenasi Kerim durmaz
Format ekranına git yani format atmacyerine usb ile oradan windows kurma yerini sdd seç hdd yi biçimlendirmeden kur olurmuki
Merhaba, yeni SSD aldım ve internette eskiden yeniye nasıl klonlayabileceğime dair bir sürü rehber var, ancak hepsi sadece komple nasıl klonlayabileceğimi gösteriyor. Ben sadece Windows 'u yeni ssd ye geçirmek, ardından eski SSD 'yi depo olarak kullanmak ve oradaki Windows 'u silmek istiyorum. Macrium programında (Fotosunu koydum) ya 500 mb 'lık dosya var yada 390. Büyük ihtimalle windows 390 'lığın içinde. Unutmayın lütfen SADECE ama SADECE Windowsu klonlamam (geçirmem) lazım, teşekkürler.

Horoz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Cemil Serter
Fiber int gelicek 1-2 aya o zaman kadar böyle idare edicem sonra format atarım

xragu

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru