Razer Basilisk V2 Neden Bu kadar Ucuz?

conveyor belt overlord

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
6,471
Akakçede 450 TL olarak gözüküyor n11 de ama neden bu kadar ucuz özelliklerine göre yada özellikleri doğrumu?

(özellik dediğim akakçede yazan değil n11 de yazan falan)

Akakçede 450 TL olarak gözüküyor n11 de ama neden bu kadar ucuz özelliklerine göre yada özellikleri doğrumu?

Özelliklerini razerın sitesinden tam doğru öğren derim satıcılar bazen yanlış şeyler de yazıyor ama çakma olduğunu sanmam

Mediamarkt formunu koruyor
Screenshot_20210102-111221_Chrome.jpg

Mouse, kulaklık ve klavye konusunda razer a güvenebilirsin. İnsanların parası olmadığı için çok önyargıyla yaklaştılar şimdi de kötüleniyor güzelim marka. Özellikle kulaklık kalitesi mükemmeldir farkı hissettirir. Mouse olarak mamba var bende senelerdir kullanıyorum eğer fiyat hoşuna gittiyse alabilirsin.

Özellikleri doğru alabilirsin, bu fiyata da çok güzel bir mouse. Belli bir süre boyunca zaten hep 499₺ bandındaydı. Deathadder V2'den daha pahalı olması lazım aslında ama şaşırtıcı bir şekilde daha ucuz. Ama orijinal, herhangi çakma bir durum yok.

Özellikleri doğru alabilirsin, bu fiyata da çok güzel bir mouse. Belli bir süre boyunca zaten hep 499₺ bandındaydı. Deathadder V2'den daha pahalı olması lazım aslında ama şaşırtıcı bir şekilde daha ucuz. Ama orijinal, herhangi çakma bir durum yok.
Evet bencede deathadderdan daha pahalı olması lazım özellikleri çok güzel

Mouse, kulaklık ve klavye konusunda razer a güvenebilirsin. İnsanların parası olmadığı için çok önyargıyla yaklaştılar şimdi de kötüleniyor güzelim marka. Özellikle kulaklık kalitesi mükemmeldir farkı hissettirir. Mouse olarak mamba var bende senelerdir kullanıyorum eğer fiyat hoşuna gittiyse alabilirsin.
Aynen, farkı hissettiriyor. Kulağıma işkence yapıyor. Düşük seviye ürünleri hiç de iyi değil.

Evet bencede deathadderdan daha pahalı olması lazım özellikleri çok güzel
Kendi sitesinde Deathadder V2 69.99$ iken Basilisk V2 79.99$. Belki kampanya dönemine girdi, ya da satışları arttırmak için fiyat düşürme politikasına girdiler. Ben de geçen hafta aldım ve çok memnunum şimdilik, baya kaliteli ve konforlu hissiyatı var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,949
Üyeler
192,573
Son üye
İbrahimay38
Geri